Mam taky problem:
Doska http://www.alza.sk/msi-880gms-e35-d235743.htm, repro je 5.1.
Teda mam 3jacky ktore treba zapojit, predne repro, zadne repro a sub.
Doska sice ma 8.1 audio, ale doska ma len 3 vystupy. Po zapojeni do mic a line in ponukne program k doske aby som nastavil co som tam zapojil, ked to vsak ponastavujem, repro idu - pri teste, zvuk ide z toho co ukazuje simulacia, teda aj zo zadnych.
Takisto pri pozerani filmu - vo VLC media player ide zvuk zo vsetkych repro, ALE pri prehravani mp3, alebo ine programy ide uz zvuk len z prednych 2 repro, cize dalsie nejdu.
Neviete v com to moze byt? Pomoze dokupit 5.1 externu PCI zvukovku? Ale tie som si vsimol ze zakladne okolo 10€ tiez maju len 4vystupy, ak chcem mat napojene sucasne 3konektory 5.1 repro, + mikrofon a + aj sluchatka bez vypajania, potrebujem asi zvukovku ktora ma viac ako 4 vystupy, nie? Kto sa v tomto vyzna? Dakujem.. Aj ked najlepsie by bolo rozbehat zvuk zo vsetkych repro aj vzadu cez akykolvek program priamo cez integrovanu zvukovku na doske. Neviem naco ma doska 8.1 kanalove audio, ked to nejde ako ma.
Podla mna bude problem v tom, ze soft zvukovky sice nastavuje, alebo prideluje co napojim do mikrofonu, ale ostatne programy to akokeby neregistrovali. Jedine vo VLC to ide, bez nastavovania...
OS je tam Windows7, vsetky zaplaty, vsetky ovladace k doske co boli su nainstalovane.
Problem so zvukom MSI 880GMS-E3, 5.1 repro
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Problem so zvukom MSI 880GMS-E3, 5.1 repro
- mp3 je len stereo = hra len L+R...
- vymen/ nakonfiguruj si svoj SW prehravac mptrojek alebo si zapni nejaku "virtualozaciu" - kazdy ovladac to ma ine...
- vymen/ nakonfiguruj si svoj SW prehravac mptrojek alebo si zapni nejaku "virtualozaciu" - kazdy ovladac to ma ine...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent