nemožnosť prihlásenia sa cez Firefox
nemožnosť prihlásenia sa cez Firefox
Zdravím Vás. Neviem, či som zaradil túto tému správne. No chcel by som sa Vás spýtať, či sa viete na pretaktovanie.sk prihlásiť bez problémov aj cez Firefox. Mne to už asi 3-4 dni vôbec nefunguje. Ak aj dám prihlásenie, vypíšem svoje prihlasovacie údaje a potvrdím ich, tak mi ukáže, že prihlásenie bolo úspešné. No keď mi preblikne stránka na "Obsah fóra", tak mi zasa ukazuje, že nie som prihlásený. No dolu na spodku fóra zobrazuje, že som prihlásený. Máte niekto tento problém, alebo nie? Podotýkam, že cez Google Chrome mi to všetko funguje. No všimol som si aj cez neho jednu chybu. Na vrchu fóra ukazuje "Najnovšie témy". Pri každej tej téme by mal byť asi nejaký obrázok. Mne to Chrome ukazuje tak, že obrázok je poškodený, alebo sa nedá zobraziť. Viete mi poradiť, čo s tým je?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3,4GHz @ 4,1GHz, Chladenie: Noctua NH-U12F, MB: Asus M5A99X Evo R2.0, RAM: Corsair 8GB KIT 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Vengeance, VGA: Gigabyte GTX 580 SOC, HDD: Intel 530 series 120GB (systémový) + Western Digital Black SATA III 1TB (úložisko), Optická jednotka: Samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S203D, Zdroj: Lepa G1000, Case: CoolerMaster HAF 912+, Klávesnica: Saitek Eclipse II, Myš: Mad Catz R.A.T. 3, Monitor: Panasonic TX-L32E5E