Sandisk Sana Clip Zip - problémy

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
XZKX
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42

Sandisk Sana Clip Zip - problémy

Príspevok od používateľa XZKX »

Pred zopár dňami som si zriadil Clip Zip, zatiaľ ale všetko nasvedčuje tomu, že jeho predchodca je lepší :)
Ale k veci, 1. problém sa týkal hnusného hlasného šumu na konci niektorých flacov (konkrétne "vydavateľstvo" Monstercat Media), to sa ale vyriešilo nahraním nového FW.
2. problém sa týka preskakovania niektorých pesničiek. Prehrávač proste po skončení skladby ďalšiu pesničku preskočí, ani nezačne prehrávať, ukáže sa jeho názov ale hneď preskočí na ďalšiu pesničku. Zatiaľ som to spozoroval tiež len u Monstercat Media (náhodou) ale možno to robí aj u iných pesničiek len som si toho nevšimol.
Najradšej by som tam nahral Rockbox ale to GUI ma fakt odradzuje :rolleyes: na Clip+ to vôbec nevadilo vďaka monochromatickému displayu.
Pomoci sa tu asi nedočkám ale predsalen, možno tu niekto má Zipa a riešil podobný problém...
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
Používateľov profilový obrázok
XZKX
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42

Re: Sandisk Sana Clip Zip - problémy

Príspevok od používateľa XZKX »

ha! FLAC s viac ako +/- 1100kbps už neutiahne. Mrkol som sa na tie songy čo preskakuje, a všetky majú okolo 1500-1900kbps...
Tož a nastáva otázka: je toto normálne? S touto otázkou sa ale skôr obrátim na Sandisk fórum :)
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.

Návrat na "Zvuk a PC"