Pred zopár dňami som si zriadil Clip Zip, zatiaľ ale všetko nasvedčuje tomu, že jeho predchodca je lepší
Ale k veci, 1. problém sa týkal hnusného hlasného šumu na konci niektorých flacov (konkrétne "vydavateľstvo" Monstercat Media), to sa ale vyriešilo nahraním nového FW.
2. problém sa týka preskakovania niektorých pesničiek. Prehrávač proste po skončení skladby ďalšiu pesničku preskočí, ani nezačne prehrávať, ukáže sa jeho názov ale hneď preskočí na ďalšiu pesničku. Zatiaľ som to spozoroval tiež len u Monstercat Media (náhodou) ale možno to robí aj u iných pesničiek len som si toho nevšimol.
Najradšej by som tam nahral Rockbox ale to GUI ma fakt odradzuje na Clip+ to vôbec nevadilo vďaka monochromatickému displayu.
Pomoci sa tu asi nedočkám ale predsalen, možno tu niekto má Zipa a riešil podobný problém...
Sandisk Sana Clip Zip - problémy
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Sandisk Sana Clip Zip - problémy
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Re: Sandisk Sana Clip Zip - problémy
ha! FLAC s viac ako +/- 1100kbps už neutiahne. Mrkol som sa na tie songy čo preskakuje, a všetky majú okolo 1500-1900kbps...
Tož a nastáva otázka: je toto normálne? S touto otázkou sa ale skôr obrátim na Sandisk fórum
Tož a nastáva otázka: je toto normálne? S touto otázkou sa ale skôr obrátim na Sandisk fórum
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.