Mercedes A trieda
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Mercedes A trieda
MA niekto? Uvazujem nad A180. aku mate spotrebu? co stoja nahradne diely?
Niekde udava medak bezplatny servis na 120tis km a niekde na 160tis km, od coho to je? vdaka Borci. Popripade odkial je dobre kupit? Priamo nemecko?
Niekde udava medak bezplatny servis na 120tis km a niekde na 160tis km, od coho to je? vdaka Borci. Popripade odkial je dobre kupit? Priamo nemecko?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Mercedes A trieda
um, hovori sa o ktorej A triede konkretne? Ta stara mini MPV alebo nova krasna A hatchback?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ved si pisal, ze mas problem uservisovat HTP a teraz hentu hrkalku ?
jazdieval som na A160 s automatom r.v. asi 2009, pri 140 tempomat to malo 8,6-9l spotrebu
v zakrutach to nedrzalo ani prd, kedze je vysoko tazisko, napr baterka pod spolujazdcovymi nohami
jazdieval som na A160 s automatom r.v. asi 2009, pri 140 tempomat to malo 8,6-9l spotrebu
v zakrutach to nedrzalo ani prd, kedze je vysoko tazisko, napr baterka pod spolujazdcovymi nohami
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
tak od roku 2009-2010. 140km/h ja v zivote nepojdem.
na dialnicu sa to mozno pozrie parkrat za rok. skor dediny a tak 300km/tyzden to bude treba. servis asi kolko na rok na tych novsich?
na dialnicu sa to mozno pozrie parkrat za rok. skor dediny a tak 300km/tyzden to bude treba. servis asi kolko na rok na tych novsich?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- M1ch4l
- VIP
baterka pod spolujazdcovymi nohami znizuje tazisko
kedze sa jedna o to stare Acko, mohol by si sa pozriet aj na triedu B. Je to nieco podobne, ale novsi navrh.
To stare Acko preslo nejakym faceliftom a na zaciatku bolo udajne vypustene 2x. Ak si dobre spominam, raz v 1996, ale v nejakom teste sa prevratilo. Takze naspat, mercedes nieco upravil a znovu vypustil v 1997. Uz sa neprevratilo, ale vraj bolo menej pohodlne (tvrdsi podvozok).
V zahranici, hlavne asi Nemecko, Rakusko, najdes viac ponuk, takze by si mal sirsi vyber.
Netusim ako funguje ten bezplatny servis pri ojazdenych autach. Pri novych autach to ale je na 3 roky alebo 160 000 km. Pri starsich tam asi tiez bude to obmedzenie na vek, takze by som sa na to moc nespoliehal.
Co sa tyka servisu, je to mercedes, asi nebude uplne lacny. Cakal by som ale, ze nebude treba prilis vela servisovat, pokial kupis dobry kus. Spotreba by mala byt v pohode, ked si vyberies spravny motor.
Len tak zo srandy som pozrel a je tu hned toto
http://mercedes-a-trieda.autobazar.eu/1 ... 82355.html
Dobra vybava, pekne fotky, ale az podozrivo malo najazdene...
kedze sa jedna o to stare Acko, mohol by si sa pozriet aj na triedu B. Je to nieco podobne, ale novsi navrh.
To stare Acko preslo nejakym faceliftom a na zaciatku bolo udajne vypustene 2x. Ak si dobre spominam, raz v 1996, ale v nejakom teste sa prevratilo. Takze naspat, mercedes nieco upravil a znovu vypustil v 1997. Uz sa neprevratilo, ale vraj bolo menej pohodlne (tvrdsi podvozok).
V zahranici, hlavne asi Nemecko, Rakusko, najdes viac ponuk, takze by si mal sirsi vyber.
Netusim ako funguje ten bezplatny servis pri ojazdenych autach. Pri novych autach to ale je na 3 roky alebo 160 000 km. Pri starsich tam asi tiez bude to obmedzenie na vek, takze by som sa na to moc nespoliehal.
Co sa tyka servisu, je to mercedes, asi nebude uplne lacny. Cakal by som ale, ze nebude treba prilis vela servisovat, pokial kupis dobry kus. Spotreba by mala byt v pohode, ked si vyberies spravny motor.
Len tak zo srandy som pozrel a je tu hned toto
http://mercedes-a-trieda.autobazar.eu/1 ... 82355.html
Dobra vybava, pekne fotky, ale az podozrivo malo najazdene...
Neviem ci sa mi to len mari (ak ano opravte ma), ale stare Acko malo hlinnikove diely na karoserii (nosne casti) a ked to naburas, je to strasne tazko opravitelne. Preto je ich menej a nikto ich nechce. Pri buracke velmi casto totalka. V mercedese to bol vtedy Fail a teraz to skusaju znova s novym Ackom.
An, vtedy sa prevratil, tak ho pritvrdili a upravili ESP. Celkovo je to dost zabugovane
An, vtedy sa prevratil, tak ho pritvrdili a upravili ESP. Celkovo je to dost zabugovane
Pri čelnom náraze na staršom áčku behol pre ochranu posádky motor pod auto, a predná časť bola mäkšia pre vytvorenie lepšej deformačnej zóny často to bola totálka lebo opraviť všetko s tým spojené chcelo veľa roboty...
Luxusná cena za servisnú hodinu v MB na Acko je 33 eur, ja mám na pomery tiež veľmi dobrú 85. Servis je drahý.
Luxusná cena za servisnú hodinu v MB na Acko je 33 eur, ja mám na pomery tiež veľmi dobrú 85. Servis je drahý.
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
Hlavne ten ram bol hlinnikovy a to sa takmer neda vyrovnat, nehovoriac o zvarani, bruseni a spol.
Acko je parodia na Mercedes. Oni sa proste len chceli dostat aj do nizsieho segmetu, tak vypustili hentoho mutanta Nic dobre som na Ackove mercedesy zatial nepocul, skor negativne ohlasy.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Neautorizovaný dobrý rátaj 20 na hodinu, tak som mal ja na túto kategóriu ale naozaj dobrý, podotýkam vybavený ako autorizovaný, a hlavne sú tam ešte mechanici zo starej školy. Inde čo ja viem, ono robia aj za 10 na ruku ale kvalita toho celého je pochybná, chlapík v tých olejových montérkach ti dochytá volant a zašpiní sedačku, a hlavne kým dôjde na to čo tomu je a ako sa to rozoberá tak to hodne trvá... Veľa záleží od konkrétnej poruchy.
Ten hliník sa zvárať v pohode dá, aj brúsiť, problém bolo že väčšinou tie diely boli tak roz... že sa objednávali rovno nové a to stálo neskutočné prachy pár tých opráv som videl, pár nijakých dielov z toho sme zvárali.
Ten hliník sa zvárať v pohode dá, aj brúsiť, problém bolo že väčšinou tie diely boli tak roz... že sa objednávali rovno nové a to stálo neskutočné prachy pár tých opráv som videl, pár nijakých dielov z toho sme zvárali.
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
-
- Pokročilý používateľ
a aj tie novsie acka? aky je rozdiel medzi novymi A a B?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- M1ch4l
- VIP
Snake, prosim, podel sa o svoju mudrost a povedz, co je dobre. Ja si nerad kupujem sracky vseobecne (o starom A by som ani neuvazoval ale to nove W176, to je krasavec).