Chcem kupit nastupcu mojho 24" LCD Acer P223W. Cena cca 150€.
Neviem do coho sa oplati viac ist, ci je napr kombinacia LCD+TV Tuner ovela viac nevyhodnejsia kvalitou obrazu ako cisto LCDcko?
Kupil by som aj nieco v cene do 200€ ak to bude s TV, no neviem ci neutrpim na kvalite v porovnani cisto s LCD za 150€.
Vyuzitie? Net, filmy, Hra - F1 2012, obcas nieco ine. Alebo mam kupit nieco typu DELL, NEC s GTG 24" v cene 180-200€?
Poradte, kto sa viac vyzna.
Momentalne mi na Acere nevadi nic, neopak vital som CrystalBrite ale nieco take sa uz nepredava, takze na farbach a pod. si nepotrpim, ale kedze kupujem novy rad si necham poradit. Dik.
Ak sa nebudem vediet rozhodnut tak vezmem prvy 24" LED LCD Acer za 120€ a mam pokoj
24" LED LCD monitor, ist do IPS?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
24" LED LCD monitor, ist do IPS?
Spoiler: ukázať
Re: 24" LED LCD monitor, ist do IPS?
Prednosti IPS oproti TN sú v podstate len lepšie farby, pozorovacie uhly a trochu lepšia čierna.
Viditeľné negatíva IPS oproti TN, ktoré si určite všimneš: už z malého uhla fialová čierna, viditeľné zlievanie tmavých odtieňov čiernej.
Ak si spokojný, nemeň.
IPS nie je až taký pokrok pre bežného používateľa.
Viditeľné negatíva IPS oproti TN, ktoré si určite všimneš: už z malého uhla fialová čierna, viditeľné zlievanie tmavých odtieňov čiernej.
Ak si spokojný, nemeň.
IPS nie je až taký pokrok pre bežného používateľa.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: 24" LED LCD monitor, ist do IPS?
Tak nakoniec som vzal toto, a som spokojny.
http://www.alza.sk/23-fujitsu-sl23t-1-d271591.htm
Mam vyssiu uhlopriecku, a full hdcko, navyse monitor ma viac vstupov, no mal som problem so zapojenim, co ale nebolo chybou monitora, napisem v inom vlakne. Nula vadnych pixelov, inak by som hned vracal.
http://www.alza.sk/23-fujitsu-sl23t-1-d271591.htm
Mam vyssiu uhlopriecku, a full hdcko, navyse monitor ma viac vstupov, no mal som problem so zapojenim, co ale nebolo chybou monitora, napisem v inom vlakne. Nula vadnych pixelov, inak by som hned vracal.
Spoiler: ukázať