Zdravím.
Po prečítaní pár príspevkov na fóre som ostal prekvapený že vysavanie pocitacu ho moze poskodit (statickym nabojom)
Chcel som sa spytat , je mozne , ze pri vysávani predného a zadného ventilátoru mohlo dojst nejakym spôsobom k pošškodeniu základnej dosky ? Pretože asi tri dni po tomto čistení sa mi doska odpálila. Či mám medzi tým hladať nejakú súvislosť alebo to bola len náhoda.
Vysavač a odpálená doska
Re: Vysavač a odpálená doska
ak po tom vysavani este fungovala a odisla az o par dni tak to urcite nie je tym...
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Vysávam PC pravidelne a nikdy sa mi nič nestalo ale zas ja vždy ometiem prach zo štetcom a mam hadicu od vysávača asi 10cm od pc Problém budeš mať niekde inde
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
to je mytus ..
nieco podobne ako elektrostaticky vyboj z umelych tkaniv.. (siat)
osobne sa vzdy radsej dotknem najprv zdroja, lebo nahoda je svina.. ale stane sa to mozno raz za 1 000 000 chyteni...
vysavac by problem nemal ma, jednak nove su vacsinou odtienene a zaroven aj plastove... to tie stare kovove haraburdy, tam to skor hrozilo + radsej odporucam plastovu nasadku na konci, urcite mas.. a nemas ziaden problem
takze ano, je to nahoda..
nieco podobne ako elektrostaticky vyboj z umelych tkaniv.. (siat)
osobne sa vzdy radsej dotknem najprv zdroja, lebo nahoda je svina.. ale stane sa to mozno raz za 1 000 000 chyteni...
vysavac by problem nemal ma, jednak nove su vacsinou odtienene a zaroven aj plastove... to tie stare kovove haraburdy, tam to skor hrozilo + radsej odporucam plastovu nasadku na konci, urcite mas.. a nemas ziaden problem
takze ano, je to nahoda..
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak ked vyboj z umelych tkaniv je mytus tak neviem co ma drbe kazdy vecer ked pridem domov...
Spoiler: ukázať
Pokial sam niesi nabity, a rura od vysavaca nieje kovova a nedotykas sa nou priamo dosky pokial aj kovova je, tak je to v pohode. Ale kefku ako nasadu nepouzivaj, nie aj s tym prechadzas po doske.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bohaca takze vazne je to mytus, hor sa domov povysavat!