nForce3 chipset
nForce3 chipset
Nemate problemy s nForce ovladacmi po nainstalovani? Mam MSI K8N Neo2 FX,HDD Samsung 200Gb SATA2,512 RAM 400 Mhz, CPU Athlon 64 3000+. Ak nainstalujem ovladace od nvidie komp mi zacne zamrzat
a pri vacsom zatazeni HDD mi zamrzne uplne, jedine riesenie je vtedy tlacitko restart. Pri bootovani ja zamrzanie tiez. Pri ovladacoch od Microsoftu je vsetko ok. Poradte pls.
a pri vacsom zatazeni HDD mi zamrzne uplne, jedine riesenie je vtedy tlacitko restart. Pri bootovani ja zamrzanie tiez. Pri ovladacoch od Microsoftu je vsetko ok. Poradte pls.
tiez ma to napadlo crux ale na ziadnej doske s nforce 3 mi nerobilo problem menit ati a nvidiu... ani nforce2 .. tak nevim.. ja by som radsej skusil reset biosu.. jumprom.. resp vybrat bat
1. AMD = cool&quiet&shit
2. "my nemame clock.. my mame raiting (+)"
3. chatovanie nieje zdrave
۞MSI P4N SLI ║ ♥PD805@3,5 ║ ▓2X512MB DDR2 ║ ◙2X120GBseg ║ ♂X1600XT@621/1662
256? hm... kamos teraz prechadzal z 5200vky na 9600pro 128mb .... ale ako nahle ju tam dal hned problemy ... chyby.. restarty atd.. tak som preinstaloval win.. komplet format... uz nerobila chyby ale restartovala hocikedy... alebo len zamrzla.. tak som ju poslal na reklamaciu a objednal druhu.. zatial som tam dal 9600pro 256mb tiez advantage a pohodicka... na druhy den prisla nova 128mb tak som ju tam zase pichol a uplne to iste.... nepomohli restarty biosu ani reinstal systemu... bude to trosku zaludnejsie... tu grafu som potom skusal dat brachovi do kompu a ma dosku msi k7n2 delta .. fakcila 20 minut na nhl 2006 a potom restart... 256tka je ale v pohode.. .. tak som tomu kamosovi nechal 256 a ze neskor to doriesime... dal si mi ale brouka do hlavy tak som mu volal ze si o pol hodku pre komp pridem a posnazim sa prist na to kde je problem.... najhorsie je ze som skusal asi 4 ovladace vratane omegovych... vypinanie zapinanie fast write... teploty v pohode.. vsetko na oko v poriadku.. no uvidim... dam vediet
1. AMD = cool&quiet&shit
Neviem mam momentalne tiez FXu (platinumka z podpisu na reklamacke) a kym som nezacal OC neboli ziadne probelmy. Teraz jedine co mi robi je scandisk pri kazdom resatarte an SATA disk. ako vravim pred OC to nerobilo :| mozno je to ale tym ze som parkrat skusal OC a sata disk bol v SATA1/2 radici a nie rovno 3/4 ako sa doporucuje. ale ten isty prob ma aj kamarat na Abite, cize neverim ze je to vec tejto dosky.
Spoiler: ukázať
hm
pridavas mu akurat robotu... na co resetovat CMOScreax napísal:tiez ma to napadlo crux ale na ziadnej doske s nforce 3 mi nerobilo problem menit ati a nvidiu... ani nforce2 .. tak nevim.. ja by som radsej skusil reset biosu.. jumprom.. resp vybrat bat
ked ma problemy s nforce ovladacmi??? a este vybrat svaba? si normalny? moze si znicit celu dosku.
Ved pisal ze s normalnymi ovladacmi mu to ide,
ludia citate vobec veci co definuju problem usera???