čavte ľudia preinštaloval som kamarátovi win 7 64-bit . po nainštalovani driverov ako takých sa dívam do my computer a ukazuje tam len jednu časť pevného disku oddiel "C" , oddiel "D" vôbec nezobrazuje má na ňom svoje data ktoré potrebuje , je nejaká možnosť aby sa tam ten sviniar ukázal ? pri inštalácii som vôbec nemenil veľkosti diskov iba som dal formatovať "C" a rovno potvrdil inštaláciu na tento oddiel s "D" som nerobil nič , skúsil som teda vložiť disk s windowsom do mechaniky a pri výbere kde chcem inštalovať systém som si len overil či tm ešte vôbec ta particia je , a skutočne je , je vedľa nej napísané že je systémová , pri oddieli "C" je zas písané že je logická ako by to bolo opačne :/ . nechce sa mi paprať so zalohovaním 250GB súborov cez linux a ani niet kam .cez program na úpravu particií som mohol vidieť obsah toho disku ak oto že teda nemôžem nrmálne v prieskumníku ?
je v tom šalat riadný teda poraďte čo by ste robili dik chlapi .
Naposledy upravil/-a spencer v Ne 30. Jún, 2013, 14:58, upravené celkom 1 krát.
tie súbory všetky na tom disku sú ono len ten disk nie je vdieť v prieskumníkovi , skratka mal win 7 - 32 bit ja som mu preinštaloval na 64bit a s diskami nemal nič špecialne robené klasická inštalácia , práve som s nim volal potvrdil že môžem sformatovať celý disk a nanovo ho rozdeliť tým by sa mal problém vyriešiť nemal tam citlive data
Budem hadat, vymazal si ten 100MB Systemovy oddiel, ked si formatoval oddiel na ktorom mas teraz Win.
Normalne nabootuj dvd ako ked instalujes Win, ale daj opravit instalaciu, je tam viac moznosti.
skús sa na disk pozrieť v časti "správa počítača" (vo win 7 vyhľadáš zadaním napr. "správa" v štart ponuke dole). potom v okne čo sa otvorí daj ukladací priestor a správa diskov. tam si pozri ako ho vidí daný spustený windows a keď, prípadne mu priraď písmeno aké chceš (ak nie, problém bude niekde inde )
písmeno priradené práveže nemá ,, ten obsah je vidieť cez jedného partition manažera . ale len pozerať sa dá nie zmeny ani čítať . skúšal som priradiť ale vizeralo to e som to priradzoval skôr tak len informativne pre seba :/ radšej som teda zvolil nové rozdelenie disku spolu so stratou dát .
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander