Cafte neviem si najst spravneho kandidata na kupu, teda hlavne koly tomu, ze by som rad Haswell
musi mat:
- display 17 a vyssie, rozlisenie 1920x1080
- 2xHDD
- USB3
- SATA3
- tichy chod
nepodstatne:
- vykon VGA
- vykon CPU
potesi
- podpora Vt-d, tych nieje vela (i7 3632QM )
- Haswell
cena:
+-900e bez DPH moze byt menej samozrejme
napr?
http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=ASUS+N76VB-T4109H
Notebook 17"+ do +- 900e bez DPH Ivy? Haswell?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Re: Notebook 17"+ do +- 900e bez DPH Ivy? Haswell?
Na co ten NB teda potrebujes?643 napísal: nepodstatne:
- vykon VGA
- vykon CPU
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
domace vyuzitie + pripadne learning co sa tyka virtualok /v tom pripade samozrejme vykon CPU je podstatny/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
No siel by som asi skor do http://notebooky.heureka.sk/asus-k75vj- ... ecifikace/ + nejake 22" LCD k tomu na pracu a ostane ti aj na ssd, nieje nejako vela tych NB FHD 17"+ ktore by vyhovovali
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
virtualky nepotrebuju vykon cpu pokial neratas atomove vybuchy, ale predovsetkym kvanta pamate a co najrychlejsi diskovy subsystem (teda aspon poriadne rychle SSD kedze sa bavime o notebooku). Hajzwel ti samozrejme doporucujem, je velmi orientovany na notebooky. 8GB RAM je absolutne minimum a navyse nestoji vela, skus sa kludne pozerat po notebookoch co vedia ist za 8GB. Nezda sa mi ze by si bol prilis limitovany peniazmi a rozdiel medzi 8GB a 12GB pri virtualkach moze byt velmi velky.
Suhlasim so sata3, to uz maju vsetky, suhlasim s usb3 - ked pripojis externy disk ci uz priamo na virtualky alebo kvoli prenosu dat, chces to mat rychlo. V pohode. Vykon grafiky ta nezaujima, dobre, 2d zvladaju vsetky rovnako. Externy monitor je viacmenej nutnost ku kazdemu notebooku, teda aspon podla mna. Pekny displej notebooku plus nejaka 24ka 1920x1200 k tomu je velmi slusny zaklad.
vt-d : ale preboha ako chces asi tak vyuzit vt-d V NOTEBOOKU ??? Co si spravis SR-IOV ? Vies mi odovodnit preco tvoj notebook musi mat VT-D ?
Suhlasim so sata3, to uz maju vsetky, suhlasim s usb3 - ked pripojis externy disk ci uz priamo na virtualky alebo kvoli prenosu dat, chces to mat rychlo. V pohode. Vykon grafiky ta nezaujima, dobre, 2d zvladaju vsetky rovnako. Externy monitor je viacmenej nutnost ku kazdemu notebooku, teda aspon podla mna. Pekny displej notebooku plus nejaka 24ka 1920x1200 k tomu je velmi slusny zaklad.
vt-d : ale preboha ako chces asi tak vyuzit vt-d V NOTEBOOKU ??? Co si spravis SR-IOV ? Vies mi odovodnit preco tvoj notebook musi mat VT-D ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
diky za odpovede, vec sa ma tak, ano rad by som si zobral 24" IPSko..., ale nieje priestor a to nepusti ... keby bol priestor, tak nerozmyslam nad nb [starsia dcera oblubovala reset button a kable
]
mimiik: to by som sa radsej drzal toho co som postol, SSD mam Intel 520 240gb nachystany
mp3turbo: nemusi mat VT-d, bol by to benefit /cisto na vyucbu/, cize keby bol ten NB v configu s i7 3632QM, tak by som bol rad, len tak na pokoj v dusi, chapem kam si smeroval svoju otazku, co sa tyka SR-IOV vs Notebook...mozno to nevyuzijem, ale co ked by tam nejaka moznost bola a nemal by som to ako skusit? este raz pripominam, len by to potesilo, nemusi to tam byt...

mimiik: to by som sa radsej drzal toho co som postol, SSD mam Intel 520 240gb nachystany
mp3turbo: nemusi mat VT-d, bol by to benefit /cisto na vyucbu/, cize keby bol ten NB v configu s i7 3632QM, tak by som bol rad, len tak na pokoj v dusi, chapem kam si smeroval svoju otazku, co sa tyka SR-IOV vs Notebook...mozno to nevyuzijem, ale co ked by tam nejaka moznost bola a nemal by som to ako skusit? este raz pripominam, len by to potesilo, nemusi to tam byt...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
vt-d v notebooku absolutne neries rovnako ako neriesis moznost orať ked si kupujes akekolvek osobne auto. Je to proste blbost respektive nevyuzitelne realne. Ziadne zariadenie v notebooku nebudes nikdy direct virtualizovat a uz toboz nie na testovanie a ucenie.
Absolutne chapem tvoje vysvetlenie ze by to bola uzitocna option, ale z mojho vysvetlenia ty chapes ze nad ziadnou takouto option proste nesnivaj lebo je to uplne zbytocne ako napriklad lyzovat sa na flaske whisky pripadne tabletom zatlkat klince do krovu strechy rodinneho domu.
Co sa tyka potomka, reset tlacitko sa da odpojit - ja mam doma este aj power button odpojeny a pocitac otoceny kablami k stene dozadu zalozeny suflikmi aby sa k tomu osádka domácnosti nedostala. Ved my uz vieme preco
Absolutne chapem tvoje vysvetlenie ze by to bola uzitocna option, ale z mojho vysvetlenia ty chapes ze nad ziadnou takouto option proste nesnivaj lebo je to uplne zbytocne ako napriklad lyzovat sa na flaske whisky pripadne tabletom zatlkat klince do krovu strechy rodinneho domu.
Co sa tyka potomka, reset tlacitko sa da odpojit - ja mam doma este aj power button odpojeny a pocitac otoceny kablami k stene dozadu zalozeny suflikmi aby sa k tomu osádka domácnosti nedostala. Ved my uz vieme preco

Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.