Prosím Vás, nemáte niekto kontakt na nejakého človeka žijúceho v amerike ? Čo by bol ochotný a našiel si tak 10-15 minút čas? Riešim jednu, pre mňa doležitú vec , už 4 mesiace, a akurát teraz som prišiel nato ako to vyriešiť, no potrebujem niekoho z USA.
Veľmi by mi to pomohlo,... keď tak PM,... diky pekne.
USA kontakt
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: USA kontakt
refresh
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
ešte stále nič ? Známy tam pracoval 2 roky, no vrátil sa späť pred 3 týždňami, škoda že som to nevidel skôr Ale inak mohol by si skúsiť čeknúť niečo na fB, napríklad hneď ako som použil google, tak mi to hodilo prvý odkaz : https://www.facebook.com/SlovacivCA
Ja neviem, ak máš fakt problém s niečim dôležitým, tak skús kontaktovať niekoho, dohodnúť sa... GL
A len tak zo zvedavosti by si nám mohol povedať o čo ide
Ja neviem, ak máš fakt problém s niečim dôležitým, tak skús kontaktovať niekoho, dohodnúť sa... GL
A len tak zo zvedavosti by si nám mohol povedať o čo ide
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Ej to je skvelý nápad To ma nenapadlo, skúsim pohľadať diky za napad
... ale zhanam niečo pre jednu holku a už to zhaňam asi 3/4 roka a da sa to zohnať iba v amerike , zohnal som jedného kamošovho kamoša, ktorý bol cez mojeho kamoša ale ten sa nato úplne vyprdol,... najprv mi sľubil že mi pomože a potom už ani neodpisoval na správy tak skúšam takto
... ale zhanam niečo pre jednu holku a už to zhaňam asi 3/4 roka a da sa to zohnať iba v amerike , zohnal som jedného kamošovho kamoša, ktorý bol cez mojeho kamoša ale ten sa nato úplne vyprdol,... najprv mi sľubil že mi pomože a potom už ani neodpisoval na správy tak skúšam takto
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
ved napísal, že pre holku, tak čo asi
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102