Zdravím, rozmýšlam nad kúpou nového mobilu (konečne

) a stále sa neviem rozhodnúť medzi Pčkom a Skom. (Áno, sú to už "staré" smartfóny)
Neviem sa rozhodnúť, pretože nechcem veľký mobil a.k.a. tehla v ruke

, ale kvôli výkonu toho Ska, displej - to by som možno vedel prekusnúť.
Pčko je pomerne rovnako výkonný ako Sko, hlavný dôvod prečo chcem práve Pčko je kvôli jeho veľkosti, ľahko sa dá ovláda aj jednou rukou, a práve taký mobil chcem

, no znechucuje ma kapacita tej batérie len 1305 mAh. Obávam sa, že prídem zo školy (internet, hry) a Pčko bude dead a nevydrží ani ten 1,5 prinajhoršom 1 celý deň. Samozrejme nebudem sa hrať nonstop, a práve preto si myslím, že Sko by ten 1,5 dňa vydržalo

. Neviem stále som na vážkach, no rozhodnem sa tak, že Sko budem držať v ruke, pohrám sa sním. Zatial by som chcel vedieť nejaké vaše názory na tieto 2 smartfóny, najlepšie od ludí, čo mali možnosť sa pohrať s oboma, resp. aspoň jedným mobilom.
Nechcem kupovať nový, chcem z bazáru a celkom ma štve aj cena, čo pozerám, tak Pčko od Ska sa v cene odlišuje +- 20€.
Novšie mobily nechcem, rozhodujem sa len medzi týmito 2mi. (Novšie nie sú výrazne lepšie ako tieto 2, resp. ak vôbec a nie sú aj v takej veľkosti ako Pčko, nehorázne sa mi páči dizajn

)