Kto mi poradi, ako mozem zajtra o 14:00 sledovat cez wifi na ipade mini markizu??
Voyo nejde, ani cez web prehliadac platene... aplikacia live nema... urcite je nejaka finta, viem ze su aplikacie pre ludi co maju telku od Orange a pod., ale ja nic take nemam... Mam antik, ale nie tu sluzbu na live vysielanie..
Nejaka rada? Dik
edit: pripadne to moze byt aj na androide, alebo stanica NOVA
Pozeranie LIVE TV Markiza na iPade Mini?
Re: Pozeranie LIVE TV Markiza na iPade Mini?
http://iphonetv.antik.sk/ toto som využíval keď som mal iDevice, nvm ako to funguje momentálne no šlo to perfektne.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
diky, ale markiza nejde.. cez nic.. ale novu som na ipade rozbehal cez sukromny link za ktory som si zaplatil, ale funguje to len cez wifi domaci rychly net, nie 3g (cez wifi hotspot mobilu), problem je bud rychlost netu alebo ipcka... ale uz to neriesim.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
teraz som vyskusal ten antik na iphone 5 a v pohode cez mobilnu siet stiha
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
http://tomkocur.yw.sk/antik_unicast.m3u
otvor si to v nejakej iptv aplikácii, snáď niečo nájdeš aj v apple obchode, pre android je hneď niekoľko takých aplikácií. Kvalita je nahovno, ale markíza mi ide.
Keď si to uložíš do androidového zariadenia (neviem ako funguje iOS), nenájdeš to v ňom, takže to radšej otváraj priamo z url.
otvor si to v nejakej iptv aplikácii, snáď niečo nájdeš aj v apple obchode, pre android je hneď niekoľko takých aplikácií. Kvalita je nahovno, ale markíza mi ide.
Keď si to uložíš do androidového zariadenia (neviem ako funguje iOS), nenájdeš to v ňom, takže to radšej otváraj priamo z url.
Spoiler: ukázať