Kde kupujete gumy on-line?
Kde kupujete gumy on-line?
Zdravím páni.
Chcem sa informovať - kde kupujete svoje zimné/letné prezutie? S kým máte aké skúsenosti?
Vďaka.
Chcem sa informovať - kde kupujete svoje zimné/letné prezutie? S kým máte aké skúsenosti?
Vďaka.
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Re: Kde kupujete gumy on-line?
zatial len raz http://www.autoobuv.sk/
v marci objednavane letne gumy, na dobierku, dosli do 3 dni, nebol ziadny problem
v marci objednavane letne gumy, na dobierku, dosli do 3 dni, nebol ziadny problem
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
par krat az-pneu.sk (ale v poslednej dobe vzdy najdem lepsiu cenu inde), aaa-pneu.sk (pesicek CZ, asi 3x) - napriek postovnemu za kazdy kus 3e casto naozaj dobra cena, v septembri jeden nakup na centrumkolies.sk (najlepsia cena vtedy, mozny osoby odber, nemali na sklade a hned sa ozvali, ci pockam), a ked teraz pozriem, tak konkretne TS850 165/70 R14 81T na Yaris: 52.70 vs 46.24 vs 50.62, ale treba si to preratat aj s dopravou. Pri inom rozmere to zas moze byt cenovo inak...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
okrem vybornej ceny je dobre pozerat aj na datum vyroby
ja som kupoval z nejlevnejsipneu.cz/sk, az-pneu a par dalsich shopov ktore mali na danu gumu najlepsiu cenu (vratane postovneho), ale takmer vzdy boli pneu minimalne 2 roky stare. nie ze by to bol vazny problem, ale z nejlevnejsi som mal gumy s datumom vyroby 5 rokov starsim. ak to nebolo vhodne skladovane, mozu pri pouzivani nastat problemy, ja som mal len ten problem, ze som ich zjazdil velmi rychlo. v autoobuv.sk sa mi to este nestalo (vratane znamych, ktorym som eshop odporucil)
ja som kupoval z nejlevnejsipneu.cz/sk, az-pneu a par dalsich shopov ktore mali na danu gumu najlepsiu cenu (vratane postovneho), ale takmer vzdy boli pneu minimalne 2 roky stare. nie ze by to bol vazny problem, ale z nejlevnejsi som mal gumy s datumom vyroby 5 rokov starsim. ak to nebolo vhodne skladovane, mozu pri pouzivani nastat problemy, ja som mal len ten problem, ze som ich zjazdil velmi rychlo. v autoobuv.sk sa mi to este nestalo (vratane znamych, ktorym som eshop odporucil)
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
Tento rok som kupoval 2 sady Conti TS850, kedze boli uvedene na trh 09/2012, tak som si starosti s vekom na sklade nerobil (a prisli mi myslim 3-4tyzdne stare) K nejlevnejsipneu... na jednom CZ fore podobne skusenosti pekne zhodnotili... chtel si nejlevnejsi tak je tedy mas No v sucasnej dobe prave oni pri mnohych pneu udavaju uz na webe aj DOT pri skladovych zasobach, co nie je bezne.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
pneutop.sk
kupovla som u nich 2x a treti krat este idem tento rok, zakazdym to doslo do 2-3 dni, bez problemu. paradne ceny, napr Bravuris 3 a Polaris 3 mali najlacnejsie zo vsetkych
kupovla som u nich 2x a treti krat este idem tento rok, zakazdym to doslo do 2-3 dni, bez problemu. paradne ceny, napr Bravuris 3 a Polaris 3 mali najlacnejsie zo vsetkych
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
gumy.eu
dobra cena, na druhy den osobny odber na predajni 1km od baraku, plal som kartou
uplne super
dobra cena, na druhy den osobny odber na predajni 1km od baraku, plal som kartou
uplne super
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
LACNE GUMY = STARÉ GUMY
Ono to funguje tak že veľko sklady zasobujú svojich predajcov max rok starými gumami (skôr nám chodia max polroka staré) . Ak sa im ich nepodari predať zo skladu tak to posúvajú iným predajcom za lacnejšie. A ty to zas posuvaju po niakej dobe zase o niečo lacnejšie do eshopov. A potom niaky blbeček na heureke nájde gumu o 5€ lacnejšiu a povie si aká super cena no pritom je to už 2-3 roky stara guma. Hovori sa že sa majú gumy použivať 4 -5 sezon ale v skutočnosti to je tak že sa máju použivať 4-5 rokov od výroby. Keď kúpiš 2-3 ročnú gumu tak máš polovicu jej životnosti v prdeli a je jedno ako dobre bola uskladnená, starne neustále.
Samozrejme sú aj eshopy čo berú priamo zo skladov nove gumy ale určite nemajú najnižšie ceny na heureke
Ono to funguje tak že veľko sklady zasobujú svojich predajcov max rok starými gumami (skôr nám chodia max polroka staré) . Ak sa im ich nepodari predať zo skladu tak to posúvajú iným predajcom za lacnejšie. A ty to zas posuvaju po niakej dobe zase o niečo lacnejšie do eshopov. A potom niaky blbeček na heureke nájde gumu o 5€ lacnejšiu a povie si aká super cena no pritom je to už 2-3 roky stara guma. Hovori sa že sa majú gumy použivať 4 -5 sezon ale v skutočnosti to je tak že sa máju použivať 4-5 rokov od výroby. Keď kúpiš 2-3 ročnú gumu tak máš polovicu jej životnosti v prdeli a je jedno ako dobre bola uskladnená, starne neustále.
Samozrejme sú aj eshopy čo berú priamo zo skladov nove gumy ale určite nemajú najnižšie ceny na heureke
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
zas dobre skladovana guma nema problem ani po 3 rokoch na sklade odjazdit 3-4 sezony, ale dobre skladovat gumy je luxus ktory si vela velkoskladov a predajcov nemoze dovolit
- mirjak
- Používateľ
Skusil som zo srandy na sposob "niaky blbeček na heureke " aj gumy.eu (dik za tip scarinko), objednavka po polnoci, potvrdenie mailom, ze v den +1 mi to doruci GLS kurier. Poslali, kurier volal vopred, DOT 0313 (Michelin A4 195/65/R15 91T).
(oproti Pesicek aaa-pneu aspon DPH ostane na SK, dufam )
(oproti Pesicek aaa-pneu aspon DPH ostane na SK, dufam )
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
na pneueu.sk je doprava 1€/ks, čiže gumy http://www.pneueu.sk/produkt/31315-contiwintcont-ts-780 ma budú stáť 188€... zatial som lacnejšie nenašiel...
pneutop.sk doprava zadarmo, no tieto isté gumy tam stoja spolu 190€, v podstate zanedbatelný rozdiel
ako môže mať niekto domenu "najlevnejsipneu" ked nie sú najjacnejsí
pneutop.sk doprava zadarmo, no tieto isté gumy tam stoja spolu 190€, v podstate zanedbatelný rozdiel
ako môže mať niekto domenu "najlevnejsipneu" ked nie sú najjacnejsí
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
obdibujem ťa že dokážeš jazdiť na barumkách, ja som väčšie sračky nikdy nezažil, vydržali na aute tak mesiac, išli do prdele.shiro napísal:pneutop.sk
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Cele leto som jazdil na Bravurisoch 3 a ziadny problem, nevsimol som si, ze by sa drali nejak moc. No vela nejazdim, za rok tak 4000km plus-minus. Mali sme ich jedneho casu aj na firemnom aute a tam je to uz rozdiel, tam dame za mesiac 2500km a vydrzali takmer 2r. Ale tam jazdime agresivnejsie, to je pravda
Pokial mi das $$, kludne kupim Continentaly, no 55e za jednu gumu nevysypem ani nahodou. Uz spominane barumy za 40e/1ks su takmer na hranici co som ochotny za gumu dat.
Pokial mi das $$, kludne kupim Continentaly, no 55e za jednu gumu nevysypem ani nahodou. Uz spominane barumy za 40e/1ks su takmer na hranici co som ochotny za gumu dat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
barum/matador, na suchu vsetko ok, ale ako nahle zacne prsat, tak brzdna draha sa vkuse predlzuje a pri rozjazdoch ASR vkuse blika
btw. nakup z CZ shopov bez DPH este funguje, teda ak vobec fungoval.
btw. nakup z CZ shopov bez DPH este funguje, teda ak vobec fungoval.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Tak na BMW by som Barumky nekupoval, ale na také to bežné rodinné predpisové vozenie úplne v pohode. Moje zimné Barumky zatiaľ prežili 4 zimy, teraz piata bude asi posledná (dokopy zatiaľ cca 30 000km)