Ahojte, otázka trochu mimo fóra
Chcem sa spýtať či niekto nemá skúsenosti s hodinkami značky SHARK. Sú kvalitné (v rámci ceny)?
http://tophodinky.eu/catalog/shark/cate ... 26/type/3/
Vcelku pekné ceny a aj vzhľad sa mi páči.
Hodinky SHARK skúsenosti
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Hodinky SHARK skúsenosti
Strojcek QUARTZ - pocitaj zivotnost cca 5 rokov. Ak to bude viac, budes stastny clovek. Za tu akciovu cenu je to podla mna v pohode. Ak nemaju hodinky nejake specialne kurvitko niekde inde.
Dnes mas na vyber z 2 moznosti:
- bud kupis hodinky, ktore sa ti pacia, vzhladom na cenu do 100 EUR, pocitas s tym, ze za par rokov si kupis ine (odide strojcek, pokazi sa nieco na puzdre hodin, naramok)
- zainvestujes do kvalitnej klasiky so svajciarskym strojcekom, kde sa ceny zacinaju hybat niekde na 600 EURach, tam je aka-taka pravdepodobnost, ze to cosi vydrzi
Dnes mas na vyber z 2 moznosti:
- bud kupis hodinky, ktore sa ti pacia, vzhladom na cenu do 100 EUR, pocitas s tym, ze za par rokov si kupis ine (odide strojcek, pokazi sa nieco na puzdre hodin, naramok)
- zainvestujes do kvalitnej klasiky so svajciarskym strojcekom, kde sa ceny zacinaju hybat niekde na 600 EURach, tam je aka-taka pravdepodobnost, ze to cosi vydrzi
http://www.ebay.com/itm/Shark-LED-Digit ... 4856f0ca49
23.60€ keď vydržia 1 rok tak budem šťastný ale tak u nás sa predávajú za 50€ tak by mohli niečo vydržať rok dva
23.60€ keď vydržia 1 rok tak budem šťastný ale tak u nás sa predávajú za 50€ tak by mohli niečo vydržať rok dva
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Za 50e nic extra necakaj, obycajne low-cost hodinky s najlacnejsim strojcekom. Ak sa ti ale pacia, tak si ich kup a ked ich budes hoci aj kazdy rok menit, tak penazenka nezaplace pri tej cene.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Veď určite. Ja len či sa mi to nepokazí za 3 mesice alebo tak lebo záruku by som asi len ťažko riešil. Teraz mám casio za 35€ a už idú dva roky. Asi je to fakt len od kusu aký dostanem.