Dobrý deň,
po dlhom googlení a hladaní na fórach som nenašiel nič. Takže môj problém spočíva v tomto:
Mám dva monitory /1. Samsung .VGA.(16:9)/2. ACER .VGA.(4:3)/, a graf. kartu nVidia GeForce GTX650, ktorá má 1x HDMI, 2x DVI-D, 1x VGA. Hlavný monitor t.j. Samsung mám vo VGA slote. Keď však pripojím druhý monitor t.j. ACER do DVI-D slotu cez 2 redukcie (z DVI-D do DVI-I a z DVI-I do VGA) tak sa mi vo Windowse a v nVidia druhý monitor zobrazí ale monitor je čierni a vpredu LEDka svieti na oranžovo. To je celý môj problém, vopred ďakujem za odpovede a ak bude niečo chýbať tak doplním.
Viac monitorov a redukcie
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Nov, 2013, 21:35
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Viac monitorov a redukcie
lb napajas DVI -D (digital) na DVI -I (digi+analog) na VGA ( analog )
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Nový používateľ
No to si mi moc nepomohol. Ak som to správne pochopil robim zle ze napajam VGA (analog) do DVI-D (digital) ?
EDIT: da sa to nejako vyriesit ? nechcem kupovat nový monitor s DVI-D alebo HDMI
EDIT: da sa to nejako vyriesit ? nechcem kupovat nový monitor s DVI-D alebo HDMI
skús napísať aké iné rozhrania majú tie tvoje monitory, resp. presný typ tých monitorov. Bez toho ti asi len ťažko poradiť. Predpokladám že minimálne ten Samsung bude mať aj iné rozhranie ako VGA.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Práve to je tá chyba že sú len VGA... obidva
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Tak potom s tym nic nespravis, lebo z digitalu na analog nic nespravis, jedine nejaky aktivny prevodnik. Myslim ze nieco take v praci na predajni mame, stoji to do 20€... Pre viac info napis SS, nebudem robit reklamu.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Ok môžte LOCK.