Duplikát dokladu o kúpe
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
Duplikát dokladu o kúpe
Zdravím.Nedávno som tu riešil môj bricknutý HTC One S. Telefón má ešte 4 mesiace záruku ale kúpil som ho od chlapíka ktorý tvrdí že stratil záručný list. Dopočul som sa že keď by išiel k operátorovi že stratil doklad o kúpe mali by mu vystaviť duplikát... Viete o tom niečo? A ešte ma zaujíma ako je to s RMA keď by som mal doklad o kúpe a telefón bol kupovaný v Bratislave tak by som RMA mohol riešiť aj na inej pobočke operátora alebo len v tej kde bol kúpený? Za odpovede ďakujem.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Duplikát dokladu o kúpe
hocco si kupis a doklad stratis tak ti vedia vystavit novy, teda minimalne pri nakupe na internet kde vies zadat cislo objednavky a tak.
Ohladom reklamacky, neviem co hovori zakon, ale O2 hovori ze len tam kde sa kupil
Ohladom reklamacky, neviem co hovori zakon, ale O2 hovori ze len tam kde sa kupil

CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
A na základe čoho by mu mali vydať duplikát? Stačí preukázať totožnosť? Dúfam že netreba prísť aj s telefónom.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
naozaj neviem, pri nakupe cez net mi ho vystavili vdaka cislu objednavky ktore som nasiel v maily
. neviem ci povodny majitel nieco take ma.

CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
staci aby tam dotycny prisiel s obcianskym preukazom (samozrejme, ak je to nanho pisane) a oni si to uz v systeme vyhladaju a vystavia kopiu zarucneho listu 

CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + PS5
A reklamovat mozes v ktorej kolvek predajni... Ale pozor lebo orange nereklamuje od ineho ako povodneho majitela...