Ahojte.
Mam takuto vec.Mam internet od Telekomu magio3.Zasuvka je v jednej izbe.Tam je aj router.Ja som asi 15m dalej 4 steny a tu uz mi tablet wifi nechyta.Pc mam napojene normalne z routera kablom 30m.Takze potrebujem poradit ake mam moznosti urobit wifi aj tu v izbe.Som rozmyslal ze zapojim este aj tu jeden router ale neviem ci to bude fungovat,a ci je to vlastne mozne napajat router do routera.
Snad je to zrozumitelne
Dakujem
Rada ohladom Wifi
Rada ohladom Wifi
Spoiler: ukázať
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
Re: Rada ohladom Wifi
Ja mam rovnaky internet od T-Comu aj s magiom tiez 3... Vigor(od T) mam v jednej izbe...a v druhej mam len shit DLINK DIR 615(25€) tiez kvoli biednemu wifi v originale...hocijaky router si tam daj uplny standard..
i7
Dobre ale ako to mam zapojit?Normalne v prvom routri pichnem do napr.do 1 na druhom konci budem mat druhy router tam dam vystup z prveho zase do 1 a z dvojky si dam do PC?Nebude to robit blbosti ked budu dva routre?Lebo hravam multi hry nech to potom neblbne.
+ samozrejme potrebujem este tu Wifi-nu.
+ samozrejme potrebujem este tu Wifi-nu.
Spoiler: ukázať
- overlordslovak
- Používateľ
Vigor zapojis do WAN portu noveho routera... LAN hry budes moct hrat medzi PC ktore su na rovnakom routri..
i7
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Na vigore das LAN kabel z ktorehokolvek vystupu (ak to nie je router aj na magio, tam potom na LAN idu len 2 porty) a v novom routry to daj do LAN 1 a PC daj do LAN 2. WAN pouzivat nemusis, kedze routruje VIGOR, druhy bude iba ako AP. v AP nastav IP, aby si mal vsetko v jednej podsieti, (z PC sa mozes potom pripojit na oba). Samozrejme zabezpecenie wifi a je vymalovane. Pojde to v pohode, ja mam takto zosietovanych asi 10 domov+wifi v kazdom z nich.
- overlordslovak
- Používateľ
jak sa to robi s tym AP som ani nevedel...diki za vysvetlenie, ale trozku blbe ze kvoli tomu pridem o jedno lanko...ostanem pri zapojeni cez WAN...
i7