otvaranie okien

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00

otvaranie okien

Príspevok od používateľa sweet »

pred nejakym casom som si prehadzoval ikony pre Folder a to tak ze som spustil Tento Pocitac,Nastroje,Moznosti priecinka,Typy Suborov a tam File Folder.ibaze som musel nieco dos... a potom ked som chcel otvorit nejaky priecinok tak mi to otvorilo cez ACDSee.tak som dal v nastaveniach File Folder vytvorit novu akciu s nazvom open a dal tam explorer.exe.ibaze teraz vsetko otvara v novom okne.takze ako to vratim spat aby to normalne fungovalo?a este vo Folder som dal v nastaveni predvolit open.
uz sa s tym trapim dost dlho.
este obrazky aby to bolo jasnejsie:
http://www.pretaktovanie.sk/modules/cop ... creen1.JPG

http://www.pretaktovanie.sk/modules/cop ... screen.JPG
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

no tak na prvom obrazku pod zalozkou vseobecne skus dat open each folder in same window...lenze neviem aky to bude mat efekt. ci ak das iny folder, ci ti ho uz otvori ako nove okno..
sweet
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa sweet »

ono to je stale tak nastavene ze nech otvara v tom istom okne ale stejnak to otvara v novych
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W

Návrat na "Operačné Systémy"