Mobil +- 300e
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Dec, 2013, 16:35
Mobil +- 300e
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou nového mobilu, no nedokážem sa rozhodnúť pre konkrétny model (dosť by mi pomohli vaše vlastné skúsenosti). Do úvahy spadá Nexus 4, Huawei Ascend P6 alebo D2, Lumia 925. Oplatí sa kúpiť niektorý z týchto modelov, prípadne viete mi navrhnúť niečo inšie? Na OS mi nezáleží.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Mobil +- 300e
hral som sa s tym huawei ma ho kolega, len na neho nadava
osobne mam N4 a len si pochvalujem, offi android 4.4.2, cisty andriod, ziadne problemy pre mna nedostatok - nema FM radio
WP neviem zhodnotit
osobne mam N4 a len si pochvalujem, offi android 4.4.2, cisty andriod, ziadne problemy pre mna nedostatok - nema FM radio
WP neviem zhodnotit
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Nám by zase dosť pomohlo, keby si odhalil svoje požiadavky na fon.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Nový používateľ
V podstate, okrem tých základných vecí ako telefonovanie a sms, aby nemal problémy s hrami a aplikáciami, použiteľné GPS (aby polohu neurčoval 1-2 minúty), na kvalite fotiek si nepotrpím... ideálne keby mal dostatok výkonu, aby som 2-3 roky nemusel kupovať nový - to je asi v tejto cenovej kategórií nereálna požiadavka.
Určite ber Nexus 4. Je to super telefón a pre teba asi to najlepšie... Teraz dostal aktualizáciu na 4.4.2 je tam kvalitný procesor (nie tie huawai a pod). Dobrý displej sice je trochu slabší čo sa týka svietivosti (ale myslím že aj tak väčšinou máme všetci automatický/minimálny jas) takže by to nemal byť problém. Aj ja by som ho bral ale nemám teraz nato peniaze...
Pomaly už ani high-endy o 2-3 roky nebudú stíhať tieto hry čo sa robia (teraz bude GTA San Andreas, už sa teším )
Ale ak nebudeš na ňom chcieť hrať všetky hry čo sa budú vyrábať (nato tu je PC a nie telefón ) tak ti podľa mňa vydrží bez problémov.
Vlastne stých troch by som ti odporučil LG G2...
Pomaly už ani high-endy o 2-3 roky nebudú stíhať tieto hry čo sa robia (teraz bude GTA San Andreas, už sa teším )
Ale ak nebudeš na ňom chcieť hrať všetky hry čo sa budú vyrábať (nato tu je PC a nie telefón ) tak ti podľa mňa vydrží bez problémov.
Vlastne stých troch by som ti odporučil LG G2...
-
- Nový používateľ
Samozrejme som mal na mysli tie "echt" mobilné hry typu angry birds atď, na GTA a im podobné mám PC.
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Nuz tak potom by si mohol porozmyslat aj nad Lumiou 925. Na mobilne hry staci. System je svizny a rychli a myslim ze 2 - 3 roky to bez problemov vydrzi. GPS je vynikajuce. Si myslim ze pre tvoje potreby by to bola dobra volba. Pokial nechces hrat vsetky mozne hry len sem tam nieco na odreagovanie tak je to idealny telefon.
-
- Nový používateľ
Takto... je podľa vás cca 50e doplatok za Lumiu oproti Nexusu odôvodniteľný?
Zalezi od preferencie OS...osobne by som isiel do N4, tych 50 eur za to nestoji velmi
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Ako som už písal, na OS mi skutočne nezáleží. Pozeral som aj nejaké recenzie a 925 sa mi stále viac a viac pozdáva. Okrem iného som zistil, že Nexus 4 nemá FM rádio, čo je dosť prúser, keďže som to považoval za samozrejmosť.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
ak ti nevadi kupovat z ciny tak xiaomi mi2s za 260 E (mi3 je az za 340)
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
to ze nema radio som ti napisal hned v prvom prispevkuRastislaus napísal:Ako som už písal, na OS mi skutočne nezáleží. Pozeral som aj nejaké recenzie a 925 sa mi stále viac a viac pozdáva. Okrem iného som zistil, že Nexus 4 nemá FM rádio, čo je dosť prúser, keďže som to považoval za samozrejmosť.
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Moto G zo zahranicia? Vyjde to cca 220 e
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Nový používateľ
Memnon - to je tak, keď má niekto deravú pamäť a zabúda čo čítal
Nakoniec som sa rozhodol pre Lumiu 925, najviac zavážila asi navigácia a rádio, takisto kvalita spracovania bude hádam lepšia ako u Nexusu.
Nakoniec som sa rozhodol pre Lumiu 925, najviac zavážila asi navigácia a rádio, takisto kvalita spracovania bude hádam lepšia ako u Nexusu.
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
aby si bol v obraze, tak angry birds idu bez problemov aj na mojom honore s 1core 1,4ghz, netreba ti ziaden 4core a bude stacit aj o dalsie 2rRastislaus napísal:Samozrejme som mal na mysli tie "echt" mobilné hry typu angry birds atď, na GTA a im podobné mám PC.
4core mas dobre akurat na narocne 3D hry a benchmarky