Zdravim,
Je momentalne u nas v predaji nejaky dual sim mobil s wifi hotspotom okrem androidovych smartfonov? Dik
Dual sim mobil s funkciou Wifi hotspot
Re: Dual sim mobil s funkciou Wifi hotspot
nemyslím si (WP určite nie iOS určite nie) čiže možno dáky predpotopný koncept 5 rokov starého symbianu jedine. Čiže nie 

Hm, skusam hladat prave nejake Nokie, ale v specifikaciach to nikde nieje uvedene tak, aby som pochopil, ci ten hotspot maju alebo nie. Niektore modely Asha maju wi-fi a su aj dual sim, ale ten hotspot bud nemaju alebo ak ano, neviem to najst... 

No ujo ma nokiu s wifi dokonca nejaku novsiu ale na symbiane nema moznost hotspotu cize skor to nebude jak bude mozne, zial budes musiet zvolit android, iked v dnesnej dobe sa da za slusne prachy aj dobry android kúpiť

-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
joikuspot je na symbian na hotspot
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
S androidom viacmenej ratam ako s poslednou moznostou, a za pokus nic nedam...
Na ten Joikuspot som narazil pri googleni. Mas s nim osobnu skusenost?
Aby som upresnil situaciu:
Sestra ma primarny a najoblubenejsi iPhone, ale so zahranicnou SIMkou, cize surfovat tuna ide do penazi. Navyse ma aj SK sukromny a SK firemny fon. Tie dva by chcela zdruzit do jedneho, podla moznosti nie velke padlo. A mal by mat hotspot pre ten iPhone.
Na ten Joikuspot som narazil pri googleni. Mas s nim osobnu skusenost?
Aby som upresnil situaciu:
Sestra ma primarny a najoblubenejsi iPhone, ale so zahranicnou SIMkou, cize surfovat tuna ide do penazi. Navyse ma aj SK sukromny a SK firemny fon. Tie dva by chcela zdruzit do jedneho, podla moznosti nie velke padlo. A mal by mat hotspot pre ten iPhone.
No hlavne sa môže stať pri tom symbiane, čo sa stávalo aj mne veľmi často pri externých aplikáciach, že neskutočne rýchlo vyžerú baterku. Samozrejme na symbian sú tisíce aplikácií dokonca funkčných a v pohode, no i tak by som šiel radšej do droidu nakoľko tam to máš na 100% overené a funkčné v podstate pri každom modely.
Asi skonci pri androide, co som zbezne kukol joikuspot, ziaden z podporovanych mobilov neni dual sim a sucasne modely Asha nemaju podporovany OS a symbianove su pre zmenu uplne lacne foniky bez wifi...