pozna niekto
http://www.onlive.be/?
skusal niekto?
ONLIVE.BE hranie cez net
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ONLIVE.BE hranie cez net
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: ONLIVE.BE hranie cez net
Večer vyskúšam , som zvedavý ako to vypadá v reáli - latencia , kvalita streamovaného videa a celé rozhranie .
A ak to funguje ako má tak ten playpack za 10€ mesačne je super vec .
BTW ich controller určite chcem
A ak to funguje ako má tak ten playpack za 10€ mesačne je super vec .
BTW ich controller určite chcem
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
tha ako?cekoval si? ja nemam na com momentalne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
aj som zabudol na tému .
Vyskúšal som , je tam dosť hier na 30minutový trial .
Kvalitu streamovaného videa by som prirovnal k youtube medzi 480p a 720p - na mobile/tablete je to ako tak , ale na desktope je to veru slabota .
Latenciu som nijak nemeral , ale odhadom je to okolo 300-500ms čo pre hranie nepostačuje . Jedine tak na ťahovky štýlu heroes of m&m .
Ako koncept určite budúcnosť má , no chce to ešte čas .
Bolo by celkom zaujímavé , keby takúto službu ponúkol napríklad Telekom a zrazu by z magio boxu bola aj herná konzola
Vyskúšal som , je tam dosť hier na 30minutový trial .
Kvalitu streamovaného videa by som prirovnal k youtube medzi 480p a 720p - na mobile/tablete je to ako tak , ale na desktope je to veru slabota .
Latenciu som nijak nemeral , ale odhadom je to okolo 300-500ms čo pre hranie nepostačuje . Jedine tak na ťahovky štýlu heroes of m&m .
Ako koncept určite budúcnosť má , no chce to ešte čas .
Bolo by celkom zaujímavé , keby takúto službu ponúkol napríklad Telekom a zrazu by z magio boxu bola aj herná konzola
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
a ake mas pripojenie? net myslim, ja mam tak 58mbit a upload 10mbit ci sa to oplati testovat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
tam vobec nejde o download alebo upload. Najdolezitejsia je latencia. Ja som pred par rokmi skusal podobnu sluzbu (uz neviem ako sa to volalo), ponukali par testovacich hodin zadara. Dalo sa to hrat ale neponukali hrania na full detailoch a treba na to fakt stabilne pripojenie a dost zalezi kde maju servery a ake hry chces hrat.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438