zdravim
mam tu taky zaujimavy problem.kupil som novu grafiku mam winxpsp2cz
samozrejme vsetko bezalo ok az kym som nedal tu spominanu grafiku.podotykam ze kym som nepreinstaloval system slo vsetko ok.drivery su original s cd.
a teraz po nanovo preinstalovanom mam taky probmel.
neukladami nastavenie obrazovky, povodne nastavenia plochy sa zakazdym nastavia po restarte na ...styl klasicky, farba plochy modra, nacitane pesnicky wo winampe sa neukladaju stale musim nanovo a pod.
napr nejde spustit 3dmark 2003 a pod...
graika ...no v nej to nieje ale ak by tak je to his excalibur x800 XT PE
dik za radu co s tym....
ukladanie : excalibur x800 XT PE
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
a
doteraz som mal onboard kedze svoju povodnu ..som sa opil a predal
aj ekd som dal tu novu isla ako hodinky len som dosel o nejake veci tak som formatoval nahodil nove a odvtedy to zacalo.obcas sa stane sice ze nastavenia su uchovane ale to je iba obcas....a uz ma to zacina stvat pekne....
aj ekd som dal tu novu isla ako hodinky len som dosel o nejake veci tak som formatoval nahodil nove a odvtedy to zacalo.obcas sa stane sice ze nastavenia su uchovane ale to je iba obcas....a uz ma to zacina stvat pekne....
Ehm
Mozno blby ddotaz , ale nemas nejak obmedzene prava ? I ked si dobre pametam i bezny user resp. guest na pc , to moze robit. Toto mi skor pripada , ako zle instalovane , alebo spyware v pc. Bolo by dobre ho nechat niecim prejst
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.