Ahojte
Niesom nejaky auto maniak preto sa pytam mozno primitivnu otazku - ake stierace kupujete na svoje auto co aj nieco vydrzia ? skusal som na Cmaxe Aerotwiny no priserne vrzgali az neznesitelne ... bolo byto na Octavia 1 sedan predne aj zadne stierace. Neviem sa dohladat nejakeho clanku k tejto problematike tak sa obraciam tu. Dik
Stierace O1
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Stierace O1
Na OII kupujem len originaly, cize aerotwin a zatial nesklamali
BTW, ako moze guma vrzgat na mokrom skle?
BTW, ako moze guma vrzgat na mokrom skle?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
sice nemam O1, ale... za 2e kupim gumicku, vymenim v stieraci, este sa nestalo ze by vydrzala menej ako dva roky. A fakt perfektne, tiche, neskakave, proste uplne parada. To mam trosicku vacsie stierace ako O1.
predajna v slimaku, vnutri, tusim maju originalny znak skodovky na plagate.
Ked si raz kupis bosch stierace za 40eur... hodne vela gumiciek musis vymenit aby si tu cenovku dobehol
predajna v slimaku, vnutri, tusim maju originalny znak skodovky na plagate.
Ked si raz kupis bosch stierace za 40eur... hodne vela gumiciek musis vymenit aby si tu cenovku dobehol
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Nemáš pridreté tiahlo stieračov ? Ja mam O1 rv99 a mal som tak zadreté, že rukou si to ani nepotočil... Tiez vrzgali, teraz nič, idú jak nové.
http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavi ... ch-steracu
http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavi ... ch-steracu
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Jop určite budeš mať to zatuhnuté ja som to mal akurát včera rozmontované a z jedným som ani nemohol pohnúť. to len vyberieš, dáš dole hrzdzu, ošmirgluješ, dáš vazelínu a pôjdu jak nové.
Working on