Kvalitny batoh na 15" notebook
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Kvalitny batoh na 15" notebook
Caute,
Mozno mi niekto poradi, lebo ja si akosi uz neviem dat rady.
Hladam batoh na 15" notebook a mam taketo poziadavky :
- priestor na notebook musi byt uplne separatny, nie v hlavnej komore
- priestor na notebook nech je z fleecu alebo podobnej zmakcenej latky
- rozmerovo co najmensi, nie hebeda co maju hlbku cez 20cm
- nepremokavy
- nechcem dizajn ala samsonite, ale skor nieco sportovejsie typu dakine a podobne.
- pohodlny na nosenie, ziadne pokusy o batoh s rovnou castou na chrbte.
Vedeli by ste nieco poradit ?
Mozno mi niekto poradi, lebo ja si akosi uz neviem dat rady.
Hladam batoh na 15" notebook a mam taketo poziadavky :
- priestor na notebook musi byt uplne separatny, nie v hlavnej komore
- priestor na notebook nech je z fleecu alebo podobnej zmakcenej latky
- rozmerovo co najmensi, nie hebeda co maju hlbku cez 20cm
- nepremokavy
- nechcem dizajn ala samsonite, ale skor nieco sportovejsie typu dakine a podobne.
- pohodlny na nosenie, ziadne pokusy o batoh s rovnou castou na chrbte.
Vedeli by ste nieco poradit ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Re: Kvalitny batoh na 15" notebook
Neuvažoval si nad možnosťou kúpiť taký ten neoprénový obal na notebook? Tým pádom by si ho mohol dať do hocijakého batohu. a nebol by si limitovaný toľkými požiadavkami. ja tak nosím svoj mac a je to pohodlné a hlavne môžeš notebook zobrať len v obale, čo sa občas hodí.
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
Nie, preto chcem aby bolo v batohu separatne vystlane miesto na notebook, aby sa nijako neposkrabal.
Viem, ze je to peklo najst idealny batoh, ale snad sa k niecomu dopracujem.
Nasiel som dnes nieco taketo : http://ogio.com/backpacks/squadron-15
Vyzera, ze to vnutro je vystlane, dizajn je tak na hranici pre mna, ale prekusol by som to, len bohvie aky je ten batoh v reale a niekde u nas som ho nenasiel predavat.
Viem, ze je to peklo najst idealny batoh, ale snad sa k niecomu dopracujem.
Nasiel som dnes nieco taketo : http://ogio.com/backpacks/squadron-15
Vyzera, ze to vnutro je vystlane, dizajn je tak na hranici pre mna, ale prekusol by som to, len bohvie aky je ten batoh v reale a niekde u nas som ho nenasiel predavat.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Asi to nebude spĺňať všetky požiadavky..ale dávam do pozornosti.
http://www.deuter.com/DE/en/laptop-tabl ... 04-71.html
mám podobný model a spokojnosť.
http://www.deuter.com/DE/en/laptop-tabl ... 04-71.html
mám podobný model a spokojnosť.
PC1: 2500K@4,5GHz/passive NOCTUA NH-D14 | 8GB | GIGABYTE 7850@1090/5700 2GB | 128GB SSD/1TB/NAS DS212j 2x1TB | ASUS P8P67-M PRO | Corsair HX 520 | Cooltek U3 | 22" Dell 2209WA
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
- Wizik
- VIP
Lenovo business backpack je velmi fajn funkcnostou, ale dizajn sa mi vobec nepaci, takze skoda.
Majky, ten Deuter nesplna uplny zaklad a tym je oddelene miesto na notebook.
Pojdem samozrejme pozriet po obchodoch, ale potreboval by som aj dake tipy.
Majky, ten Deuter nesplna uplny zaklad a tym je oddelene miesto na notebook.
Pojdem samozrejme pozriet po obchodoch, ale potreboval by som aj dake tipy.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som nedavno pokukoval po tomto http://www.alza.sk/case-logic-cl-dlbp11 ... 234062.htm, ale neviem do akej miery je to kvalitne, na tu cenu vyzera az prilis dobre.
ale s batohmi mam dlhdobo problem, mam totiz celkom protichodne poziadavky - chcem aby batoh sam o sebe nebol nejako tazky (ked mi to cas dovoli v ramci zdravotnej prechadzky sa snazim cast cesty do roboty spravit peso), ale zaroven dost velky aby som tam okrem notevooku a prislusentva vedel narvat vacsiu bagetu, vodu a nahradnu koselu + spodne pradlo pre pripad ze z jednodnovej sluzobky sa neplanovane stane dvojdnova...
ale s batohmi mam dlhdobo problem, mam totiz celkom protichodne poziadavky - chcem aby batoh sam o sebe nebol nejako tazky (ked mi to cas dovoli v ramci zdravotnej prechadzky sa snazim cast cesty do roboty spravit peso), ale zaroven dost velky aby som tam okrem notevooku a prislusentva vedel narvat vacsiu bagetu, vodu a nahradnu koselu + spodne pradlo pre pripad ze z jednodnovej sluzobky sa neplanovane stane dvojdnova...
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
Case Logic je vcelku overena kvalita, nebal by som sa ich vyrobkov na tvojom mieste.
Ja vsak hladam inu triedu s inymi specifikaciami.
Ja vsak hladam inu triedu s inymi specifikaciami.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Jednu zachovalu mam v skrini. Nedam na to dopustit, aj ked teraz nosim batoh. Pouzivam ju napr. aj ked idem na dovolenku - na samostatne ulozenie elektroniky (fotak, . . . ) do batozinoveho priestoru auta.Broslowski napísal:A najlepsie by bolo kupit lenovo tašku
- Wizik
- VIP
Broslo myslel tou Lenovo taskou toto.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Miso_
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:55
Avšak ten Lenovo batoh ma jednú podstatnú nevýhodu, nie je nepremokavý.
Ak je vonku poriadny lejak a človek nemá dáždnik, tak mu proste veci v batohu navlhnú.
Ak je vonku poriadny lejak a človek nemá dáždnik, tak mu proste veci v batohu navlhnú.
Naposledy upravil/-a Miso_ v Po 03. Mar, 2014, 20:52, upravené celkom 1 krát.
Ja mam tento case logic , ma separatny oddiel na ntb, je vcelku velky, na intrak som chodil len s tymto batohom a napchal som tam vsetko co mi na cely tyzden trebalo. Ale ty hladas asi inu kvalitu v inej cenovej relacii.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- Wizik
- VIP
Nepaci sa mi system a prevedenie hlavnej komory a nevyzera, ze by bol vodeodolny na prvy pohlad, ale mozno sa mylim.
Kazdopadne, prezrel som uz vsetko mozne co sa dalo a stale sa mi najviac pozdava batoh Ogio Squadron 15, problemom je, ze to neviem zohnat nie len na Slovensku, ale ani v EU. A riesit batoh z USA za 120 dolarov + dalsich 40-50 dat za postu (+ pripadne DPH a CLO ak pani na colnici budu mat zlu naladu) sa mi velmi nepaci.
Kazdopadne, prezrel som uz vsetko mozne co sa dalo a stale sa mi najviac pozdava batoh Ogio Squadron 15, problemom je, ze to neviem zohnat nie len na Slovensku, ale ani v EU. A riesit batoh z USA za 120 dolarov + dalsich 40-50 dat za postu (+ pripadne DPH a CLO ak pani na colnici budu mat zlu naladu) sa mi velmi nepaci.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !