Silný odstraňovač hrdze/špiny
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Silný odstraňovač hrdze/špiny
Zdravím páni.
Nevedel by mi niekto povedať s čím sa dajú poriadne vyčistiť elektróny a všetky tie usadeniny na nich, skúšal som to už aj s benzínom niečo dole išlo ale dosť tam toho zostalo. Chcel by som to dať všetko odtial poriadne dole tak by to chcelo asi niečo poriadne silné. Lebo zatial mi išla dole len tá povrchová tá čo tam uź je viac zaŽraná tá mi nechce ísť aj keď to drhnem hodinu. Tak ak ste to uź niekto robili a vedeli by ste o niečom dobrom čo to poriadne dá všteko dole tak sem s tým.
Nevedel by mi niekto povedať s čím sa dajú poriadne vyčistiť elektróny a všetky tie usadeniny na nich, skúšal som to už aj s benzínom niečo dole išlo ale dosť tam toho zostalo. Chcel by som to dať všetko odtial poriadne dole tak by to chcelo asi niečo poriadne silné. Lebo zatial mi išla dole len tá povrchová tá čo tam uź je viac zaŽraná tá mi nechce ísť aj keď to drhnem hodinu. Tak ak ste to uź niekto robili a vedeli by ste o niečom dobrom čo to poriadne dá všteko dole tak sem s tým.
Working on
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Silný odstraňovač hrdze/špiny
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- QuaDko
- Používateľ
Turbo díky za článok. Ten iron x už aj objednávam a potom dám report ako to skončilo lebo tie kolesá neboli umývané asi 10000 rokov, škoda no treba to teraz poriešiť
Working on
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
bud pripraveny na to ze budu vyzadovat vela lasky, nehy, obetavosti a casu hentake vysledky nedosiahnes za dve minuty a po jednom nasprejovani. Daj vediet, rad sa podivam.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- QuaDko
- Používateľ
No dnes som ich už momentálne dal do pucu ale iba so šampónom, a skúšal som to s beznínom. to najhoršie sa mi podarilo dať dole ale to čo tam zostalo to už nešlo. Škoda že som neodfotil to najhoršie koleso lebo to stálo za to. no nič určite dám vedieť že ako som dopadol
Working on
IronX vrele odporucam..
keby nesmrdel jak zdochlina, tak by som ho vozil aj v aute..
raz treba riadno prepucovat tie disky ironx-om, a potom uz staci len mala aplikacia..
vie to fakt hodne odstranit... odporucam pri tom pouzit kartac a gumenne rukavice a hlavne velmi dobre vetrany priestor a oblecenie na vyhodenie
keby nesmrdel jak zdochlina, tak by som ho vozil aj v aute..
raz treba riadno prepucovat tie disky ironx-om, a potom uz staci len mala aplikacia..
vie to fakt hodne odstranit... odporucam pri tom pouzit kartac a gumenne rukavice a hlavne velmi dobre vetrany priestor a oblecenie na vyhodenie
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
33% roztok HCl
to je vsetko co v tom je? len HCl ?
sa mi zda ze ciste HCl takto nezapacha..
a pisu ze je to PH neutral, cize ciste HCl by to nemalo byt ..
sa mi zda ze ciste HCl takto nezapacha..
a pisu ze je to PH neutral, cize ciste HCl by to nemalo byt ..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tot otazkou je ci odpovedal na prvotnu otazku alebo hovori o ironX
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tiez si myslim, ze reagoval na nadpis temy. Neviem, ci by som si trufol dat na pouzivane disky HCl, kedze reaguje s kovmi. A starsi disk ma predsalen nejake tie skrabance.
ňKed som brigadoval na stavbe, tak sme s tym cistili salungy a bola to radost s tym pracovat. Beton zmizol behom par sekund posobenia, stacilo oplachut a bolo hotovo, ziadne drhnutie skrabkami ani nic podobne. Akurat ze nelakovane kovove casti zacali hned po oplachnuti hrdzaviet.
ňKed som brigadoval na stavbe, tak sme s tym cistili salungy a bola to radost s tym pracovat. Beton zmizol behom par sekund posobenia, stacilo oplachut a bolo hotovo, ziadne drhnutie skrabkami ani nic podobne. Akurat ze nelakovane kovove casti zacali hned po oplachnuti hrdzaviet.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Tu HCl-ku som pouzival asi na 7 sad diskov ,aj novych aj znicenych a ziadnu reakciu som si nevsimol na miestach kde boli poskodene ,ani casom sa nic neobjavilo
- QuaDko
- Používateľ
Neviem či sú moje informácie správne ale z čisto teoretického hladiska HCLka sa používa aj v čistočoch potrubia, odpoadov a tak či ? čiže stačilo by použiť aj to ?
Working on