Odblokovanie tel v telekome
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Odblokovanie tel v telekome
caute, potrebujem odblokovat iphone z telekomu, avsak neviem k nemu najst zarucak/doklad o kupe... odblokuju mi ho iba s dokladom totoznosti-ako majitela?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Čierna listina bazáru
Re: Odblokovanie tel v telekome
No na predajni mi povedali,ze potrebujem zarucak... na infolinke povedali,ze nie 

4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
http://www.fony.sk/clanky/7885-skoncil- ... -telefonov
pokial viem, staci vediet cislo, na ktore bol telefon brany. co je tiez blbost podla mna, aby to clovek vedel ak ma kupeny fon...
skus 2-3predajne, ak budu niekde klepat nozickami, ale si pytaj meno predavaca v predajni, vyber papier a pis si, a povedz ze to budes riesit dalej, lebo infolinka tvrdi nieco ine, mozno zmenia nazor
pokial viem, staci vediet cislo, na ktore bol telefon brany. co je tiez blbost podla mna, aby to clovek vedel ak ma kupeny fon...
skus 2-3predajne, ak budu niekde klepat nozickami, ale si pytaj meno predavaca v predajni, vyber papier a pis si, a povedz ze to budes riesit dalej, lebo infolinka tvrdi nieco ine, mozno zmenia nazor

Spoiler: ukázať
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
tak, na telekomákov treba tvrdo, už veľa krát som nahuckal ľudí ak im nechceli vyhovieť na pobočke, nech sa vyhrážajú tým, že sa obrátia na vedenie alebo prestúpia k inému operátorovi. Vždy to pomohlo, oni nie sú benevolentní, ale môžu byť, to je ten fígeľ 

nepotrebujes nic odbloknu na pockanie, a lepsie mimo pobociek mas to bez zbytocnych kecov okolo toho.
Asus g751jy....
staci len telefonne cislo na pockanie zadarmo odblokuju minuly tyzden som bol si dat telefon odblokovat
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |
-
- Čierna listina bazáru
Jo, diky. Zaujimalo ma to, lebo som si siel kupit telefon a majitel sa vyhovaral..pravdepodobne dalsia corka..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
chalani co ste boli dat odblokovat fon v poslednej dobe, je teda nutne mat cislo, s ktorym bol fon brany? nestaci len fon? mam jeden fon ale nemam cislo :/ bude to problem?
co viem ja, bez cisla to neslo..
co viem ja, bez cisla to neslo..
naposledy som bol dat odbloknut xperiu E k tej som mal aj zarucak a este nokiu e52 bez zarucaku.... ziadne cislo po mne nechceli... na pockanie cca 5 min to trvalo.
Asus g751jy....