tu su screeny mojho terajsieho biosu

A tieto veci chcem zmenit takto
Cpu clock ratio - 12x
Fine cpu clock ratio - +0.5
Cpu frequency - 3.5Ghz 280x12.5
Cpu host clock control - Enabled
CPU host frequency - 280
PCI Express Frequency locknem to na 100 nebude to mat vplyv na taktovanie?
*DRAM performance control*
Performance Enhance - turbo . pise sa tam ze pri pretaktovani treba prepnut na standard, je to tak?
Extreme Memory Profile - disabled, profile1, profile2 automaticky mi da 800Mhz memory freq. ale zmensi mi Standard timing control na 4, 4, 4, 12,
(G)MCH Frequency Latch - je tam tusim 200 300 400 a auto .. treba to zmenit?
A tu je jadro problemu... ked to nezmenim ramky stupnu na 1120Mhz chcem vediet ako nastavit tu delicku ramky ,
System memory multiplier (SPD) - daju sa tam nastavit rozne delicky od 2.00 po 4.00 pismena A az D napr 2.66D
pricom pismena znacia x.xxA -> FSB 266, B -> 333, C -> 200, D -> 400
pri nastaveni sa ukaze vysledna freqencia pamete.. mam 2x1Gb 800Mhz pamete A-Data extreme jak mam nastavit delicku a kolko mam nechat vyslednu frequenciu?
DRAM Timing Selectable - Auto alebo manual
tak a to je z tejto sekcie vsetko, dalej uz iba napetie, asi ho budem potrebovat zvysit? napetie mam na auto a pise 1.262V v CPU-Z mam max 1.200V
takze ako mam postupovat? ak som dobre pochopil mam pomaly zvysovat FSB a testovat zataz? ak ho nezvladne kusok zdvyhnut napetie a skusat dalej a dookola kym nebude stabilny? nechcem ist viac ako okolo 1,3V ak to zvladne.
a skoro som zabudol.. chladic mam AC freezer 7 rev2 teplotu v biose mi ukazuje myslim 24C

Tak to je vsetko ludia, tieto veci potrebujem zistit tak mi poradte.. Dakujem Vam za komentare