v pc som si vymenil disk. Zapojil som vačši disk už s nainštalovanym Windowsom. Spustil som pc.
NA obrazovke sa mi zobrazili možnosti: stav nudze, spustiť system bežnym sposobom apod.
Skusil som všetky možnosti a pc sa vždy reštartoval.
Vložil som povodny disk, zapojil, zapol pc a Windows pohode hneď na prvýkrát nabehol.
Tak som ho vypol. Vytiahol som prvy disk a vložil a zapojil spať druhý disk.
Spustil som pc a znova všetko opakovalo čo predtym.
Windows ma nechcel pustiť dalej, a zase mi nabehli tie možnosti.
Aj keď som volaku vybral vždy sa reštartoval.
V čom by mohla byť chýba? Čo môže sposobvať, že ma systém neche pustiť ďalej?
druhy disk v pc nespusti
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: druhy disk v pc nespusti
mno v tom že ten win bol nahodený na úplne iný HW
čekol by som čo je zapnuté v biose či IDE/AHCI a to podľa možnosti prepol
čekol by som čo je zapnuté v biose či IDE/AHCI a to podľa možnosti prepol
Spoiler: ukázať
ano, skusim no. Mohlo by pomôcť že by som u znameho pripojil moj disk ako sekundarny, spustil jeho pc a v tom pc ho naformatoval?
Po naformatovani disku by som vložil disk do pc a nanovo nainštaloval celý Windows.
Mohlo by to pomôcť? Fungovalo by to?
Po naformatovani disku by som vložil disk do pc a nanovo nainštaloval celý Windows.
Mohlo by to pomôcť? Fungovalo by to?
Ďakujem veľmi pekne za rady. Problém som vyriešil.
Vyriešil som to tak, že som povodny disk pripojil do pc ako Primary master a druhy disk kt. tam chcem mať som pripojil ako secundarny master. Windows sa normálne spustil. Keď sa načítal otvoril som si TENTO POČÍTAČ a tam som disk naformatoval.
Teraz ten naformatovy disk som pripojil ako master primary a už mi ide nainštalovať Windows.
Vyriešil som to tak, že som povodny disk pripojil do pc ako Primary master a druhy disk kt. tam chcem mať som pripojil ako secundarny master. Windows sa normálne spustil. Keď sa načítal otvoril som si TENTO POČÍTAČ a tam som disk naformatoval.
Teraz ten naformatovy disk som pripojil ako master primary a už mi ide nainštalovať Windows.