DotA 2
Re: DotA 2
ked si chce niekto zahrat dotu s noobom jak som ja tak si ma pridajte, nesom emocionalny hrac, moj nick je momentalne MIN-VCP.
je v dota2 nejaky slovensky/cesky room kde sa skladaju 3-5 clenne teamy na hru?
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Nieje nahodou na GRC ci ako sa to vola prosto roomka kde sa spravi privatka s tym ze sa povie heslo to si das do vyhladavaca a drtite len vy ?
Spoiler: ukázať
mas tam kanaly dasnet alebo dota2.cz ale to je vacsinou skapate.
ak myslis RGC, tak zatial tam nie je bot na dotu2.
ak myslis RGC, tak zatial tam nie je bot na dotu2.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
ved nemusi byt bot ludia sa dohodnut vedia.
Takze ziadna taka cz/sk komunita nieje hej ako tomu bolo na "acku" na w3 ?
kazdopadne by priamo do hry mohli cosi take pridat
Takze ziadna taka cz/sk komunita nieje hej ako tomu bolo na "acku" na w3 ?
kazdopadne by priamo do hry mohli cosi take pridat
Bral by som acko na dote 2, ako bolo kedysi na eurobattle. Uz ma zacinaju srat ti poondiati rusi na EU serveri. Nezvyknem flamovat alebo niekomu nadavat, lebo to aj tak nepomoze a zbytocne to demoralizuje spoluhracov, ale posledne som sa neudrzal, lebo som lapil 4 ubermagorov rusakov, co boli spolu. Aj napriek zopar svetlym chvilkam, ked nam svitalo svetielko nadeje sme dostali neskutocne na prdel, pricom sme mali aj lepsi pick a napriek tomu, ze nepouzivali polku spellov, sme ich vedeli dat 5v5.
Najepsie, ked sme s kamosmi aspon traja a vtedy to vacsinou uhrame. Niekedy sa nam podari dat s kamosmi CZ vs Moravaci+Slovaci to su ine masakre, akurat je to nebodovana privatka, ale za tu srandu to stoji.
Najepsie, ked sme s kamosmi aspon traja a vtedy to vacsinou uhrame. Niekedy sa nam podari dat s kamosmi CZ vs Moravaci+Slovaci to su ine masakre, akurat je to nebodovana privatka, ale za tu srandu to stoji.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
demencia ludi je taka, ze privatky hrat nechcu lebo za to nie su expy a itemy.
A pritom tie levely ani neviem naco su. Kamos je strasna lama bez ochoty ucit sa a pocuvat a je snad raz taky level ako ja len preto, ze naskreckoval body v ramci home office, kde sa cely den len doma hra.
A itemy? Ano, niektore sady su velmi pekne, ale ze by som sa siel koli tomu docikat ...
A itemy? Ano, niektore sady su velmi pekne, ale ze by som sa siel koli tomu docikat ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ja hravam sam , budem rad ak si zahrame spolu, pretoze ti feederi su strasny a aby si kupili sentry wards proti lancerovi alebo rikimu je nedosiahnutelne nick true_dexx
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Taktiez sa pridavam ku komunite "rad si zahram", tiez davam vacsinou solo, posledne tyzdne zbieram sem tam ludi ktorich nahodne stretnem v hre a dobre sa snimi da...
uz ked s alen dvaja zoberieme a znicime jednu linku tak je aj prehrata hra dajme tomu prijemna
Takze steam : Jednoduska, hravam povecsinou v noci ale hocikedy je to fajn
uz ked s alen dvaja zoberieme a znicime jednu linku tak je aj prehrata hra dajme tomu prijemna
Takze steam : Jednoduska, hravam povecsinou v noci ale hocikedy je to fajn
mam otazku ohladom steamu, ked chcem hru co mam v kniznici pouzivat aj na druhom pc, ale nechcem aby to stahovalo aj na tom druhom, da sa to nejak prekopcit aby tie subory steam nasiel?
steam/steamapps/common/dota
som skusal prekopirovat zacalo to stahovat ajtak
steam/steamapps/common/dota
som skusal prekopirovat zacalo to stahovat ajtak
Rest in Pieces
- Quallity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
niekedy zahráme , v noci asi nie vtedy už spím , ako si ma to teraz chytilo , začal som sa učiť Invokera a neskutočne sa mi páči , moc sa mi nesmejte ešte mi to moc nejde posledné už tak 14/4/30 , 19/5/12 , ako kedy no niekedy aj opak , hrávame tak 4-5 tak to ide no teraz som kúpil portal tak idem fičať to
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
return - skus na druhom pc vytvorit priecinok steam do ktoreho das len steam.exe a priecinok steamapps (nech su tam priecinky steamapps/common/dota) - a spusti steam.exe. on si sam dotaha zvysne veci + by ti malo rozoznat ze ma stiahnutu dotu.
uz som to asi vyriesil, skusil som spravit backup a na druhom dat restore toho backupu a uz to instaluje
Rest in Pieces
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Nj Quallity, v noci ta online nevidim casot oc je pravda ale tak ja ja iba odchadzam z prace za par minut takze som si zvykol takto zakoncovat vecer (kedze na pivo mi uz pred vyplatou neostalo ).
zahrame urcite ved je nas tu dost tak ziadna hanba niekomu ide lepsie niekomu nie (respect za inva, hral som ho par krat ale dava zabrat, teda hlavne rychle menenie a spamovanie spellov).
Tak zati mhosi, ze ekd pride mdmov najdem zopar friend invitations!
zahrame urcite ved je nas tu dost tak ziadna hanba niekomu ide lepsie niekomu nie (respect za inva, hral som ho par krat ale dava zabrat, teda hlavne rychle menenie a spamovanie spellov).
Tak zati mhosi, ze ekd pride mdmov najdem zopar friend invitations!