Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.de/files/21884218/MY_CASE_The_Devil.rar.html
Na lavy panel som vyrezal otvor v tvare trojuholnika a dal som plexi, ktore som prichytil skrutkami. Do pravej steny som spravil dieru do panelu a aj do plechu na drzanie maticnej dosky, cim je vidno MB zospodu a pridal som aj mriezku z ventilatora (ventilator tam nie je, iba mriezka). Na vrch bedne som vyrezal otvor na 10 centimetrovy ventilator 12V 0.29A, ktory fuka smerom dnu. Do zdroja som vyreazal dieru a podlozil mriezkou pre lepsie chladenie. Do vnutra zdroja som dal vykonnejsi 8cm ventilator. Celu CASE som nastriekal zvonka na cierno a zvnutra na bielo. Na spodok a bok som dal molitan. Na prednom paneli som otvory na disketovu mechaniku, otvory spinace a otvory ledky zatmelil a vybrusil. Pouzil som dvojzlozkovy tmel na karoseriu aut. Do prveho 5.25" panelu som namontoval spinace, LEDky, vypinac PC (POWER SW). HDD LED, POWER LED som zmenil na vysokosvietive modre a takisto som ich umiestnil na 5.25" panel pod POWER SW. Spinacmi sa budu ovladat zariadenia na 12V, zatial tam mam zapojeny iba ventilator na vrchu CASE (uplne pravy spinac). Ostatne su zatial volne. Planujem este namontovat LED stroboskop (s modrymi LED), ktory bude osvetlovat interier a este svietiacu podlozku pod mys z plexiskla. Nieco podobne ako je TU. lavym spinacom sa vypne cely predny panel a aj vsetky zariadenia nanho napojene. Akceptujem vsetky postrehy, rady a pripomienky.
Takto vyzerala CASE pred upravou:
Po vyrezani otvorov:
Zdroj:
Po nastriekani, namontovani krytov vetrakov a plexiskla:
Nastriekany zdroj s mriezkou:
V konecnej uprave: