POMOC S VYBEROM NOVEJ SKRINKY
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
Re: POMOC S VYBEROM NOVEJ SKRINKY
co mate furt s tym R 4 mne sa nepaci a cenovo je o dost drahsia nez zalman 11 , pozeral som aj dobre recenzie na zalmana mozno ma o nieco slabsi material ale ide o hluk a chladenie a ak ma dobre chladenie v zaklade naco budem kupovat drahu R4 aby som potom menil vsetky fany ? mam zalman z9 a ja si ju len chvalim je trocha hlucnejsia ale uchladila mi pekne zostavu vyzera super a cenovo skvela , dalsiu skrinu co kupim urcite z11
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ano vojdu, dokonca si dovolim tvrdit, ze sa tam mozno zmesti aj najdlhsia karta ever HD5970, spolu s osadenym vrchnym kosom (no nechce sa mi to skusatCageJ napísal:K tej R4ke len taka otazka.. vojdu tam aj dlhe karty ako 680GTX ci HD7970 ?

Bez kosa tam pichnes aj 45cm kartu

BTW ono zas prechod z R3 na R4 nie je moc na natahovanie kozky na cikuli

- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
a chces zmenit Z9 za Z11? asi skoda, inac kazda skrinka je ticha, hlucne su fany : ). Ak mas dobry chladic s nizkootackovym ventilatorom tak bude ticha aj krabica obrazne povedane.
R4 je jedna z najkvalitnejsich skriniek, je odhlucnena a priestranna. Z9 je dobra ale o 1/2 cenu tak je v tom rozdiel. Ten CM690 je dost velka cena za to ze je biela
Tak nevieme ci chces skrinku za 50€ alebo do 100€ ked nechces R4, sice sa ti nepaci, ani mne sa na zaciatku nepacila R3 a ked som zistil ze mi je skrinka mala tak by som vymenil ale mam ine priority
Z11 je vnutro takmer rovnake ako Z9 len vonkajsie platy su nove extravagantne
R4 je jedna z najkvalitnejsich skriniek, je odhlucnena a priestranna. Z9 je dobra ale o 1/2 cenu tak je v tom rozdiel. Ten CM690 je dost velka cena za to ze je biela
Tak nevieme ci chces skrinku za 50€ alebo do 100€ ked nechces R4, sice sa ti nepaci, ani mne sa na zaciatku nepacila R3 a ked som zistil ze mi je skrinka mala tak by som vymenil ale mam ine priority
Z11 je vnutro takmer rovnake ako Z9 len vonkajsie platy su nove extravagantne
Spoiler: ukázať

tak toto ma viac-menej posunulo v presvedceni

NH-D14 vojde s prehladom..

- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
A niekto hovoril, ze nevojde? 

AC Fusion nie je vhodny pre skrinky so zdrojom dole
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 40" MSI MAG401QR
sudis podla coho?
Nie je to jedno? Praveze nema problem s chladenim.. ci myslis, ze bude vzduch tlacit von ?
EDIT: Teoreticky by mohol byt problem s dlzkou kablov...
Nie je to jedno? Praveze nema problem s chladenim.. ci myslis, ze bude vzduch tlacit von ?
EDIT: Teoreticky by mohol byt problem s dlzkou kablov...
neskusal som ho dolu, kedze mam shit skrinku staru, ktoru by som rad vymenil, no musel by som aj zdroj
vsade pisu, ze ma kratke kable, hlavne na napajanie zakladnej dosky a procesoru, ktory pri skrinkach so zdrojom dolu nedociahne...
Tím skoro nejhorším začneme, další zprávy už budou příznivější. ATX 24-pin má bohužel jen necelých 44 cm a u ATX skříní typu tower se zdrojem umístěným dole a přitom klasickou orientací desky to bude asi problém. Majitelé typických skříní mohou být v klidu, bude to stačit bohatě.
z recenzie na extrahardware.cz
nvm, no, do miditower by to mohlo azda byt dost (premyslam o kupe Corsair Carbide 300R, ak by smo nemusel menit zdroj, hned do toho idem...)
vsade pisu, ze ma kratke kable, hlavne na napajanie zakladnej dosky a procesoru, ktory pri skrinkach so zdrojom dolu nedociahne...
Tím skoro nejhorším začneme, další zprávy už budou příznivější. ATX 24-pin má bohužel jen necelých 44 cm a u ATX skříní typu tower se zdrojem umístěným dole a přitom klasickou orientací desky to bude asi problém. Majitelé typických skříní mohou být v klidu, bude to stačit bohatě.
z recenzie na extrahardware.cz
nvm, no, do miditower by to mohlo azda byt dost (premyslam o kupe Corsair Carbide 300R, ak by smo nemusel menit zdroj, hned do toho idem...)
Naposledy upravil/-a nabokow v St 16. Jan, 2013, 01:51, upravené celkom 1 krát.
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 40" MSI MAG401QR
chlapi by mohli zmerat ako to asi u R4 vychadza s dlzkou
ku 4-pinu a ku 24-pinu
ku 4-pinu a ku 24-pinu
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja som musel kupit predlzovak ekd som to chcel ku prcesoru natiahnut pekne zozadu.... tiez mam R4... takze neviem, podla oka..dost daleko
staci?

existuje aj predlzovak ?:)
P.S. Skus to zmerat
.. dajme tomu, ked pojde ten jeden kabel cez skrinku krizom.
P.S. Skus to zmerat

- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
inak radsej mat volu ako mat natiahnuty kaaaaaaaaabel 

- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
30cm ti musi stacit http://www.tichepc.sk/Lian-Li-PW4-4-ATX ... =001012004CageJ napísal:existuje aj predlzovak ?:)
...nic nedavaj krizom, pekne to potiahni zadom

jasne, ale mozno aj 20+4pin bude chciet predlzit
..