Takže moja (ešte žiaľ neskončená) skúsenosť s Orange DSL.
18.12.2012 sme v Orangi podpísali zmluvu na dva roky - základný balík 5 Mbps s ústnym prísľubom predajcu, že do 14.1. teda včerajška to bude všetko zrealizované, originál router z orange mal priniesť kuriér...
20.2. teda hneď o 2 dni na to prišiel technik telekomu, skonštatoval starý a zničený kábel, ponúkol možnosť spojenia kábla v preseknutom mieste a zapojenie pokým neprídu natiahnuť nový kábel s tým, že ten prídu natiahnuť niekedy po novom roku
7.1. už 2013 dorazili technici, za hodinu aj niečo mali natiahnutý kábel, zásuvka, dovi
9.1. dorazil mail s prihlasovacími údajmi...odvtedy nič, router nedorazil, trikrát sme volali do orangu že kde je router...
...minulý piatok, teda 11.9. nám zlatá pani na linke povedala, že to len máme počkať, v pondelok prinajhoršom v utorok ho určite budeme mať, včera nič, volali sme zas, iný pán na linke nám povedal že keď nám prišli údaje v stredu, tak určite vo štvrtok vydali router zo skladu pre kuriéra a ak nepríde do stredy máme znova volať. Dnes neprišiel znova, čo už moja mati nevydržala a pekne volala predajcovi u ktorého sme podpisovali zmluvu. Najprv nevedel zistiť čo sa deje, o niečo neskôr nám volal, že sme stále v "štádiu inštalácie" teda aj keby nám router doniesli hneď, net by ešte nešiel. Nakoniec po hrozbách odstúpenia od zmluvy nám "ochotne" ponúkol hard akciu usb modem (btw. nevie niekto ktorý model? ) za 1€ s 5GB dát kreditného internetu. Zajtra si poňho idem a chcem vedieť čo sa mám opýtať okrem toho, čo im na tom ešte tak dlho trvá, ak pripojenie je predpokladám zriadené od 9.1. kedy prišiel mail s údajmi. A samozrejme, mám čakať alebo sa ďalej vyhrážať?