elementar napísal:
...Vcera sme sa piati zisli na skype....
Ak chcete mozete chodit na TS je to lepsie ako skype, spravil som tam kanal Dota2, chalani od nas tiez obcas hravaju
BTW: Ak bude zaujem kludne mozem spravit dalsi kanal.
Adresa TS v podpise
BF3 Soldier: Andy2305 STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/ TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987
Presvedcte ma niekto o tom, ze TS je lepsie... Lebo ja som z toho jelen. Ma to push to talk, pripadne voice activation, co moze byt dobra featurka, lenze kvalita zvuku je nahovno, vznikaju rozne sumy, prskance atd. Zabera to mensiu sirku pasma, ale to snad v dnesnej dobe, kde je 1Mbit snad aj v ciganskej osade, nemusime riesit ... ci? Mne sa prave viac rata nepretrzity prenos Skype, ked napr. pride kamosa z*rbat mamka, pripadne si od neho ide pytat cigarety
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Papek napísal:Presvedcte ma niekto o tom, ze TS je lepsie...
TS3 ma uz lepsie kodeky ako mala TS2 a kvalita zvuku zavisi aj od nastavenia jednotlivych kanalov na TS aky maju bandwich a kodek.
Pre najlepsiu kvalitu audia sa pouziva Speex Ultra Wideband 32kHz. A rozhodne je to lepsie ako skype a takisto komfortnejsie. Samozrejme vec nazoru kazdeho jednotlivca.
PS: "Pazvuky" a rozne "zajimave" informacie ako su ziapanie nasranej manzelky/milenky alebo rozne zvuky domacich milacikov prenasa takisto TS ako aj Skype - o nic nebudete ochudobneni
BF3 Soldier: Andy2305 STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/ TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987
Ja osobne nevidím žiadny význam pre Skype, využívam buď TS alebo voice priamo v hre.
Inak čo sa týka matchmakingu ideálne to nebude nikdy, keďže tam vstupujú faktory ktoré akokoľvek dobrý matchmaking nemá ako pokryť ako napríklad momentálna forma, nálada, znalosť randomnutého/picknutého hrdinu (napr. chce vyskúšať niečo nové alebo dal counter pick a nemá s ním veľa skúseností), ako si sadne s človekom s ktorým sa ocitne na linke (ak to nie je tým, ale aj ak to je tým kamošov čo to nehrajú v rovnakom zložení pravidelne) atď. Si zober že aj v high level turnajoch sú často jednotlivé hry dosť jednostranné a to je pritom už úplne iná liga ako random pub.
skype osobne nepouzivam, nemam ani webku, predpokladam ze sa musis friendnut z ludmi, v tsku sa pohadzes do roomu a koniec, nemusis nic ine riesit okrem nastavenia ptt.. ak nebude ts tak potom steam voice chat tiez velmi easy ako som vravel.
TS je lepsie ako hovori hore vtedy ak nieste zfriendovani a tiez nemam 50 ludi na skype... hral som s kamaratmi preto skype
inak TS je kvalitou na tom dost zle vravim o vseliakych ozvenach a podobne...no a push to talk mi ubera palec co su 3 bindy
Naposledy upravil/-a elementar v St 16. Jan, 2013, 21:52, upravené celkom 1 krát.
k0rben napísal:skype osobne nepouzivam, nemam ani webku, predpokladam ze sa musis friendnut z ludmi, v tsku sa pohadzes do roomu a koniec, nemusis nic ine riesit okrem nastavenia ptt.. ak nebude ts tak potom steam voice chat tiez velmi easy ako som vravel.
nie nemusis...
je to P2P siet..
staci ak mas jedneho priatela spolocneho