Mir napísal:Takže včera v neskorých nočných hodinách vyšiel oficiálny catalyst 13.1. Zároveň o pár hodín unikol Catalyst 13.2 Beta ktorý ako prvý dostali na testovanie v Techreporte.
V článku sa dozviete že framerate by mal byť konštantnejší bez stutteringu a zároveň že sa chystá prepisovanie memory managementu driveru.
Oficiálne Catalysty 13.2 Beta sú plánované k vypusteniu behom najbližších týždňov.
To mam akoze chapat, tak ze nemam ich ani instalovat ? Tie 13.1 davaju s kartami mensie avg. fps ako s 12.1 ...
edit : to nizsie FPS som si vsimol len pri tom borderlands ... neskor som sa docital ze vraj ma byt v tych 13.1 ponechane a vylepsene vsetko zo 12.11 takze ok testnem a napisem nazor
Ja na nich fičím od včera a môžem potvrdiť nárast výkonu v BF3 cca +15FPS slubujú veľa FPS aj do Far Cry 3 ale to som netestoval ešte tak neviem ... inak pri akých teplotách je potrebné sa držať pri 7970 @ OC ?
btw GPU-Z ukazuje max teplotu GPU 68°C a ako zistím teplotu VRM ?
Kknightley napísal:Ja na nich fičím od včera a môžem potvrdiť nárast výkonu v BF3 cca +15FPS slubujú veľa FPS aj do Far Cry 3 ale to som netestoval ešte tak neviem ... inak pri akých teplotách je potrebné sa držať pri 7970 @ OC ?
narast vykonu FPS +15 aj oproti 12.11 alebo 12,10 ?
Kknightley napísal:Ja na nich fičím od včera a môžem potvrdiť nárast výkonu v BF3 cca +15FPS slubujú veľa FPS aj do Far Cry 3 ale to som netestoval ešte tak neviem ... inak pri akých teplotách je potrebné sa držať pri 7970 @ OC ?
ved tam pise aj VRM
Ludia uz vazne..
mam eminentny zaujem o GHz Ediciu od GB.. tak chcem vediet, ze co a ako
Uhm, mám GB 7970OC (1000/1375 default) zatial sa dá slušne taktovať ale Vcore je locknuté .. neskúšal som flashovať na GHZ vrziu bios lebo som nenašiel nejaky podrobnejší návod ani bios s ktorým to funguje ... niečo sa však objavuje na eng fórach ...
@Cage: Zatial idem na 1070/1475 a fičí všetko v pohode, teploty cca 71°C a to bez dvihnutia napätia ... inač, načo je v afterburnery tá položka "power limit" ? Dá sa tam kopnúť +20% ... ovplyvní to nejak OC ? nechce sa mi rapídne pridávať karte nie je to potrebné všetko fičí svižne na tých cca min:42 FPS ale zväčša tak okolo 48FPS (Farcry3 aj AC3 pričom vo FC3 mám multisampling nastavený na 4x nie na 8x) ...
a GPU-Z mi píše okolo 75% ASIC
@Mani: No tie drivery su celkom fail, rozhodilo mi to systém dosť ... ale +15FPS v BF3 som s 13.1 mal v porovnaní s 12.11 pretože 12.10 som neskúšal vôbec.
A môže vzniknúť nejaký problém ak nastavím ten power limit na +20 ? lebo to je maximum .... a btw kde nájdem nejaký "článok" resp. info o tom do akých teplôt sa mám držať ? :/ neviem odhadnúť ale tipujem tak do 77°C ?
preco sa trapite s power limit,nainstalujte si ati tray tolls,nastelujte a uz sa vam v 3D vami zvolene frekvencie nebudu znizovat..
teplotu by som drzal do 80C
Tak zatial som sa dostal z defaultu 1000/1375 na @ 1070/1525 bez +20% power limitu, hodina pol hrania FC3 pri 69-71°C, keby sa mi to podarilo dostať na 1100 tak som spokojný s GHZ edíciou