type59 nie je problem prestrelovat, len netreba strialt na vezu a treba ako-tak mierit.r1z1ko napísal:Mňa najviac serie type 59, ja to proste neviem prestreliť, navyše keď je nejaký epileptik že sa stále vrtí tak to je konečná pre mňa...jedine upásovať a zavolať si kamarátov.
Minule som s T110E5 isiel sam (s malickou podporu z velkej dialky + arty pomohla tiez) proti E-50M a Foch 155. A len trosku som sa hybal, nemal by byt velky problem ma prestrelit. No Foch z celeho zasobnika ma prestrelil raz a E-50M ma neprestrelil asi ani raz Potom ale po mne islo kombo 13 90 + lorry + batchat, a to som uz teda bez podpory nedaval
M5 neviem. M7 vyzera byt celkom dobry, obcas ked hram s Cromwellom, tak sa ku mne niekto rozumny s M7 spontanne pripoji a davame to. Uz som videl aj platoon s M7 a zahrali dobre.crux2005 napísal:IMHO je v tej mix línii USA veľa zlých tankov.M1ch4l napísal:on ma len 4 strely. A dost slaby pen. Inak je to ale celkom zaujimavy tancik. Len keby v tej linii nebol taky bordel s posadkami (lights->MT->LT->LT->MT->MT->HT) a samozrejme v inych poctoch, aby nebola nuda.
M5, M7 a T21.
Na T69 a T54E1 si treba zvykať + treba mať zhruba 50% premium shells, čo nie je pre každého.
Osobne namám rád KV-1S. Aiming time a accu. 122mm D25T to pre mňa zabíja. Možno by to bolo niečo pre mňa s tým 85mm delom.M1ch4l napísal:ked si ho elitnes a das nan vybavu, tak este len uvidis, co je to KV-1S
T21 mi pride slaby, to hej
T69 moc casto nevidavam, ale uz som videl dakoho s nim hrat celkom paradne (ale mozno mal gold ammo). Pen by to chcelo lepsiu, to uznavam. Ten dalsi myslim tiez.
Mne najviac na tej linii vadi zrovna ze je taka rozhadzana, tak bez goldu je problem s posadkami...
Co sa KV-1S tyka, ja ho dost nenavidim a myslim si, ze by mali z neho dat to velke 122mm delo prec. Mam pocit, ze je to totalne OP na tier 6. Minule som si ho zaobstaral, pred par dnami som pouzil free exp na odomknutie toho dela, zbytok uz dofarmim normalne. No uvidim, moc s nim zatial nehram. Celkovo nemam prilis pozitivny vztah k USSR tankom v hre
Celkovo tier 5 a 6 HTcka su vo svojich tieroch trochu prisilne. Dnes som s M4 nedokazal dat BDR...proste sa stihal so mnou tocit bez problemov, nebola sanca. M4 je fakt crap, no nechcem prejst na E8 bez nacatych skillov na posadke.