Veľmi lacný bazarovy pc
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Veľmi lacný bazarovy pc
Potrebujem poradit s pc pre známeho.bude skladany z bazarovych komponentov aby bol co najlacnejší.musi vsak zvládat win 7,klasika prezeranie netu a videí. Do akého socketu mam ist?775? Postačí 2gb Ram?a postačí integrovana grafika na doske?zdroj noname350w a hdd 80gb mam. Alebo sa oplati investovat do nejakeho zdroja s 80 ucinnostou? Prejavi sa to vyraznejsie na spotrebe elektriny ked budes bezat dva,tri,krat do tyzdna?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Veľmi lacný bazarovy pc
http://pc.bazos.sk/inzerat/21537697/Del ... D-DVDR.php
V praci mame aj starsie IBM s peocakom Celeron D 2.4GHz - 2.66GHz a 1GB DDR RAMky, 40GB HDD zvladaju Win 7 uplne v pohode aj zakladna kancelarsku pracu.
V praci mame aj starsie IBM s peocakom Celeron D 2.4GHz - 2.66GHz a 1GB DDR RAMky, 40GB HDD zvladaju Win 7 uplne v pohode aj zakladna kancelarsku pracu.
Spoiler: ukázať
Úplne ti bude stačiť zdroj bez účinnosti 80% pokial natom nebudeš hrávať najnovšie hry. A 2bg ram ti postačí v pohode pre win7 32bit.
Aj LGA775 je v pohode a bude ti to fičať svižne, lebo win7 je dobre naprogamovaný aj na slabšie PC.
Aj LGA775 je v pohode a bude ti to fičať svižne, lebo win7 je dobre naprogamovaný aj na slabšie PC.
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
hlavne uved cenu, 80? 120? 150? lebo velmi lacne je sirsi pojem, ale C2D bude stacit
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
Mal som na mysli este lacnejsie
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Čierna listina bazáru
take nieco.
najdem nejake najslabsie C2D,dosku,2GB ram, a nejake zobrazovadlo, to by mohlo stacit
najdem nejake najslabsie C2D,dosku,2GB ram, a nejake zobrazovadlo, to by mohlo stacit