Notebook - otázka
Re: Notebook - otázka
tak to potom na svojej GTS 360M, by som mal rozbehat este lepsie...co mam potom zle, ked mi ani NFS nebeha na "ultra"?
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-no ... 6gb-bez-os
a co hovorite na tento?? cena je celkom v pohode na i7 ,650 a fhd, ci?
To fakt je ta grafika 4gb? aky rozdiel to ma oproti 650 2 gb?
a co hovorite na tento?? cena je celkom v pohode na i7 ,650 a fhd, ci?
To fakt je ta grafika 4gb? aky rozdiel to ma oproti 650 2 gb?
ten Asus je bez OS cize okolo 945 EUR, rozdiel medzi 645 a 650 je asi taky ze na high rozliseni daju obe FC 3 na 50+ fps a ta 650 da aj na ultra 28 fps co je nepodstatne... k tomu ten i7 nevyuzijes, bohate staci i5 a kvalita Lenovo vs Asus sa neda porovnat v tejto cenovej kateg. tych 780€ je jak zadarmo
fps by si spocital na jednej rukejakub105 napísal:Chalani ja neviem... Kamarát si kúpil NTB s grafikou 630M a ide mu aj Far cry 3 na ultra aj BF3 na ultra... A vy ste hovorili že tá grafika je "extrémne slabá" a tak... tak ako to je?
.
ultra môže byť, ale kolko FPS, aký AA a či je to pri DX9 alebo DX11jakub105 napísal:Chalani ja neviem... Kamarát si kúpil NTB s grafikou 630M a ide mu aj Far cry 3 na ultra aj BF3 na ultra... A vy ste hovorili že tá grafika je "extrémne slabá" a tak... tak ako to je?
pre niekoho je plynulá hra 20 a pre niekoho 50+ FPS
Spoiler: ukázať
No, kedze a teraz hravam na 1,4 ghz singlecore, 766mb ram a 128mb grafickej, tak mi bude stacit aj 20-25 fps