Tlačiareň
- lednicky1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Tlačiareň
Ahojte, mal by som na Vás prosbu, a to poradiť nejakú tlačiareň zhruba do 100 € nemusí byť farebná, a ideálne laserovú.. Vôbec sa v tom nevyznám tak každá rada bude dobrá, bude to pre mamu nech si môže tlačiť nejake faktúry atď, prípadne premňa materiály na VŠ, čiže netreba aby tlačila 100 strán za sekundu.. Ďakujem.
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Tlačiareň
bral by si aj pouzivany? mam doma jednu laserovku ktoru moc nevyuzivam, navyse nedavno do rodiny pribudlo multifunkcne zariadenie
Spoiler: ukázať
- lednicky1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
nie nie, mama chce novu.molnart napísal:bral by si aj pouzivany? mam doma jednu laserovku ktoru moc nevyuzivam, navyse nedavno do rodiny pribudlo multifunkcne zariadenie

- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
potrebujes obojstrannu tlac alebo ti staci manualny duplex?
potrebujes ju pripojit cez ethernet/wifi alebo staci USB
planujes ju pouzivat cez printserver alebo len bude pripojena k jednemu stroju?
inac ak raz vyskusas rychlu tlac, uz sa ti nebude chciet cakat na svoju pomalu tlaciaren
z vlastnej skusenosti mozem povedat ze 40-50ppm je parada ak tlacis dajaku dokumentaciu, ktora ma vela stran a deadline tlaci
potrebujes ju pripojit cez ethernet/wifi alebo staci USB
planujes ju pouzivat cez printserver alebo len bude pripojena k jednemu stroju?
inac ak raz vyskusas rychlu tlac, uz sa ti nebude chciet cakat na svoju pomalu tlaciaren

z vlastnej skusenosti mozem povedat ze 40-50ppm je parada ak tlacis dajaku dokumentaciu, ktora ma vela stran a deadline tlaci
...
http://tlaciarne.heureka.sk/epson-aculaser-m2400d/
mam 2300D a netusim co sa stalo s cenami, ale stala 70€, teraz stoji 130 a viac...ale naklady na tlac s neorigo tonerom na 8000 stran za 30€ su neprekonatelne, aspon co som skumal...strana s papierom vyjde na cca 1 cent
mam 2300D a netusim co sa stalo s cenami, ale stala 70€, teraz stoji 130 a viac...ale naklady na tlac s neorigo tonerom na 8000 stran za 30€ su neprekonatelne, aspon co som skumal...strana s papierom vyjde na cca 1 cent
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra