potrebujem poradit,
chcem nejaky disk na dolezitejsiu zalohu, neviem sa rozhodnut ci len green 1,5TB alebo 1TB constelation (do tej ceny 85€), potrebujem spolahlivost, objem dat ani tak moc nie.
Mal som na zalohu 2,5" 500gb scorpio blue a nejak prestal zapisovat, ono zacne pekne na 80-100MB/s, ale pri ukonceni kazdeho suboru, ci ma 10GB alebo 2MB tak spomali a nabehnu rychlosti len 400kb a ostava zapis na tej rychlosti a viac s nim nepohnem a cakat 50hod na zalohu nechcem, tak ho dam out.
zalozny disk
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
zalozny disk
Spoiler: ukázať
- rix_o
- Sponzor fóra gold
Re: zalozny disk
nikto mi nevie poradit? ake su tie constelation? chcem jeden disk co mi vydrzi tak ako WD 80GB- od 2004 funguje v pohode
uz jeden 1,5TB green mam a som spokojny, ale ak je constelation lepsi ...
uz jeden 1,5TB green mam a som spokojny, ale ak je constelation lepsi ...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ja sa k tomu neviem fundovane vyjadriť, keďže s nimi nemám skúsenosť, ale jeden chalan tu na fóre už raz spomínal, že reklamoval nejaký Green. Asi tak všetko čo k tomu viem
WD Red sú asi mimo tvoj záujem, a často kúpiš chybný kus (DOA - dead on arrive) čo som čítal

WD Red sú asi mimo tvoj záujem, a často kúpiš chybný kus (DOA - dead on arrive) čo som čítal

"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- rix_o
- Sponzor fóra gold
vazne rozmyslam nad konstelation, predsa, serverovy 24/7
aj tak vzdy len pol roka vyskusam ako ide, spolahlivost a ci sa nepokazi a potom dam na data.
Este pockam ak niekto potvrdi, alebo sa vyjadri
aj tak vzdy len pol roka vyskusam ako ide, spolahlivost a ci sa nepokazi a potom dam na data.
Este pockam ak niekto potvrdi, alebo sa vyjadri