pokiaľ mám 100prg a jeden jediný padá popravde budem to automaticky dávať za winu jemu

to je divné, že zrovna Fritz, sice umí celkem vyhřát CPU, hlavně ke konci, ale i tak...Třeba x264 5.0 je větší hardcore.Eddward napísal:skus si len tak zo srandy spustit Fritz Chess benchmark...max minutku to trva... mne to tam nikdy nepreslo hoci v dalsich 20tich benchmarkoch a burn programoch to bolo stabilne
Nápodobne, aj mne to tam padlo... teda, presnejšie povedané, tá aplikácia padla, nie celý systém...Eddward napísal:skus si len tak zo srandy spustit Fritz Chess benchmark...max minutku to trva... mne to tam nikdy nepreslo hoci v dalsich 20tich benchmarkoch a burn programoch to bolo stabilne
Týmto už vôbec netuším, čo si chcel povedať...Ked mas vysoke teploty a mas to nestabilne koli tomu je to tvoja vec, ale stabilitu takto neziskas.
Cize z toho mi vyplyva, ze ked budem mat CPU, ktoremu na takt 4.7 nestaci 1.4V pri 85°C v burne, tak mu uz tych 1.4V bude zazrakom stacit, ked ho v burne uchladim na 60°CMimiik napísal:Ked mas vysoke teploty a mas to nestabilne koli tomu je to tvoja vec
zas zopakujem, čo som už napísal... prečítal si si tie moje príspevky pred tým ??Skus si zapnut ibt a uvidis co sa stane ked budes mat jadra nad 90C
hm, vidis..Mimiik napísal:Tak to je bud chyba programu ze sa to takto sprava, alebo mas podvoltovane ramky