inak Apple MacBook Pro 15" (Retina Display) má 2800x1800 len pre info

crysis 2 sám vlastním na origine a hrám na plné, hral som to tam len kvôli zisteniu ako mu to pôjde. Vtedy ešte nebol DX11 patch takže to hral na extreme. Fps neviem ale dalo sa to hrať. Monitor má tuším 1280x1024 alebo niečo podobnéshajek napísal:" Crysis 2 som hral na full u kamoša s athlonom "
Tak sa hraj daleja nemal kamos ramky nad povolenu napatovu hodnotu pri tom ? Je to kravina ... Crysis 2 mi na Phenome x4 pretocenom niekam na 3,5Ghz s pretaktovanou 5850 na uroven 5870 nesiel na plno a CPU to brzdil ako svina ..... si uz ako rix_o ... je tu mnoho tem o tom ...
Alebo netreba zapinat logovanie .. ale staci obyvajny OSD co vie zobrazovat vytazenie
tak to je určite nezmysel. pred nedávnom som tú hru hral komplet, čakal som na upgrade gk, a vyťaženie gk bolo vždy nad 90% takže v tejto hre nieje potrebný extra cpu výkon, takže ako sviňa to teda nieje.... to by gpu musela byť vyťažená na 60-70% , a keď ti brzdí procesor gpu, tak nepozerám na vyťaženie cpu ale gpu.shajek napísal:" Crysis 2 som hral na full u kamoša s athlonom "
Tak sa hraj daleja nemal kamos ramky nad povolenu napatovu hodnotu pri tom ? Je to kravina ... Crysis 2 mi na Phenome x4 pretocenom niekam na 3,5Ghz s pretaktovanou 5850 na uroven 5870 nesiel na plno a CPU to brzdil ako svina ..... si uz ako rix_o ... je tu mnoho tem o tom ...