Takze mam SSD na system a Green Power disk na data.
Posledny tyzden mi zacalo robit toto: pustim si serial z datoveho disku (cez VLC), normalne pozeram, az po urcitom case zamrzne obraz a zvuk. To je v momente, ked mi vypne HDD. Ak v tomto momente idem do Tento pocitac, otvorim HDD na data, tak pocujem, ako sa znova rozbehne (hlavicka) a serial ide dalej.
V power managemente mam zakazane odpajanie diskov. Ako je mozne, ze mi disk vypne, i ked z neho cita data na film? Vie mi niekto poradit, kde to vo Windowse nastavit?
Samovolne vypinanie HDD
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Samovolne vypinanie HDD
Spoiler: ukázať
Re: Samovolne vypinanie HDD
Skusal si skontrolovat cez dos utilitku wdidle ako je nastaveny power management priamo na disku? Svojho casu sa musel na WD EARS/-X nastavovat resp. vypinat power management priamo na disku. Ak ma pamat neklame tak ale windows by s tym nemal mat problem. Kazdopadne skus si to skontrolovat priamo na disku a uvidis...
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
skus do CMD napisat:
powercfg -change -disk-timeout-ac 0
ja takto zakazujem vypinanie disku a nikdy sa mi este nevypol..
powercfg -change -disk-timeout-ac 0
ja takto zakazujem vypinanie disku a nikdy sa mi este nevypol..
mam WD7500BPVT ma 190hodin a cez 10000cyklov skusal som to vypnut cez wdidle v dose ale disk sa stale vypina zapina
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Zaujimave, ja mam rovnaku kombinaciu a chvalabohu mi to nerobi... takze urcite sa to niekde musi dat vypnut :/