Urcite ano... S reklamaciami ale ziaden problem nie je [aspon teda zatial som nemal]. Vsetky mi vybavili rychlo a bez problemov, takze nemam dovod nekupovat. Uprimne som rozmyslal nad Samsungom, ale ten ma po detailnejsom preskumani nijak neocaril, hlavne teda vdaka radikalnemu poklesu vykonu pri zaplnovani disku. Corsair v poslednej dobe nema presvedcivu kvalitu tak ho momentalne obchadzam a Kingston chce prilis vela penazi [co sa ale tyka pamati su moja prva volba pred G.Skillom]. Na Crucial nemam dodavatela a ostatnych hracov na trhu akosi nevnimam. Tak ostava jedina alternativa k OCZ a to je intel, ktory vacsinou stoji tiez viac. Nehovoriac o tom, ze Indilix Everest ma zatial len OCZ, cize alternativa v podstate neexistuje...
Problem spociva aj v tom, ze OCZ je VZDY prve na trhu s novym kontrollerom a z toho vypliva aj ten problem ze v podstate su prvy zakaznici vzdy "beta testeri". Kazdy ma rad nove veci ale mnoho kupujucich si neuvedomuje aky zdlhavy a komplikovany je testing a ze za taku kratku dobu sa vsetko otestovat neda. Pri grafikach nas to vacsinou neserie, vsak ano

Apropo, vyguglite si niekto kolko mesiacov uplynulo medzi predstavenim Vertex3 a intel520, pripadne Kingston HyperX s totoznym kontrollerom.
Ak ale na SSD neskladujes dolezite dokumenty - alebo ak ich mas vyzalohovane - tak ta odpalenie SSD netrapi. Ak mas image, tak mas system nahodeny v pribehu minut a ak nie tak mas kompletnu instalacku aj s updatemi, ovladacmi a SW za dve hodky. Mna osobne to netrapi, tak ci tak je dobre obcasne preinstalovat win a novsie ovladace nahodit na cisto...
Su ludia, ktory sa OCZ nechcu ani dotknut - uprimne to chapem! Ja som na tom podobne s Gigabyte-om. Presrali si vsetky moznosti u mna. Dostali velmi vela sanc na dokazanie toho ze si zasluzia moje peniaze alebo peniaze mojich zakaznikov. GB je u mna v statuse EPIC FAIL. Ako hlavny rozdiel by som ale spomenul ze reklamovat cokolvek od GB je ako Don Quijotove dobrodruzstvo...
Este k tomu OCZ - ak by si mal zabrany prave kvoli tomu ze mali "problem" tak sa bat nemusis, je to dostatocne velka firma na to aby klakli kvoli zopar nestabilnym FW a par mrtvych SSD

- moj osobny nazor.