World of Tanks (MMO)
- sebinho
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Máj, 2011, 10:15
Re: World of Tanks (MMO)
moze byt, ake mas ingame meno?
Pridal som si ťa ... "torqee"
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
idem na chvilu zahrat, takze ak by dakto chcel, napiste v hre. nick Mko
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Idem aj ja, Deflex32.... Ale ja som tiez taky mantavy niekedy dam s Som v pohode aj 2000 dmg a niekedy 0
http://www.noobmeter.com/player/eu/Deflex32
http://www.noobmeter.com/player/eu/Deflex32
No tak teraz som zažil takýýýýýýý bug že som musel riadne vypnúť hru bo koniec, situácia:
Po úspešnom presune na enemi flag s T-34-85 som sundal 3 tanky nasvietil 6 enemis ktorých sundala arty, sedím na vlajke príde ich posledná arty (jeho zvyšok teamu sedí na našej vlajke) rána naň šupa ostalo mu 14% schoval sa za skaly OK presúvam sa aby ma nezameral a stále pozerám tam kde zaliezol ak by vykukol tak ho zložím, naši úspešne resetujú našu vlajku dobre zrazu BÚÚM som v prdely ČOOOO.... ako? Kukam tá arty na ktoru som čakal a je za mnou cca 20m jak čo ho Startrek Mr.Spok teleportoval? Proste prešiel okolo a ani som ho nevidel nereálne a žiadna iná možnosť nebola v tak krátkom časovom úseku a ešte kôli tomu sme prehrali, mal som vlajku obsadenú na 80% a my na 10%.
Ako fakt ma táto hra vie tak cca raz za dva dni prekvapiť, minule mi nedalo za hru ani jeden kredit a to som mal prémium zložil som jeden tank cca dva poškodil ale prehrali sme na konci tabuľka s hlásením 0 kredit a 200 star WTF? Ale idem ďalej a už mám stock IS
Po úspešnom presune na enemi flag s T-34-85 som sundal 3 tanky nasvietil 6 enemis ktorých sundala arty, sedím na vlajke príde ich posledná arty (jeho zvyšok teamu sedí na našej vlajke) rána naň šupa ostalo mu 14% schoval sa za skaly OK presúvam sa aby ma nezameral a stále pozerám tam kde zaliezol ak by vykukol tak ho zložím, naši úspešne resetujú našu vlajku dobre zrazu BÚÚM som v prdely ČOOOO.... ako? Kukam tá arty na ktoru som čakal a je za mnou cca 20m jak čo ho Startrek Mr.Spok teleportoval? Proste prešiel okolo a ani som ho nevidel nereálne a žiadna iná možnosť nebola v tak krátkom časovom úseku a ešte kôli tomu sme prehrali, mal som vlajku obsadenú na 80% a my na 10%.
Ako fakt ma táto hra vie tak cca raz za dva dni prekvapiť, minule mi nedalo za hru ani jeden kredit a to som mal prémium zložil som jeden tank cca dva poškodil ale prehrali sme na konci tabuľka s hlásením 0 kredit a 200 star WTF? Ale idem ďalej a už mám stock IS
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
nie niektore tie arty su dost rychle a hybne. Nizky profil, maly kopcek a nespotnes ju..
Ten spot system je dost zlozity.. treba si to nastudovat aspon zhruba.
Ten spot system je dost zlozity.. treba si to nastudovat aspon zhruba.
- sebinho
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Máj, 2011, 10:15
Ak niekedy budete niekto chciet hrat catu a budem online, staci napisat. Predsa len v dvojici alebo trojici sa lepsie expi.
Tanky V-X tier
Tanky V-X tier
Nie to tým určite nebude musel by som ju vidieť na ten presun čo spravila bolo medzi nami cca. 30m určite by som ju videl tank je na full a aj posádka má 100%. Ale kašlem na to len ma štve ten ušlý zisk bola to totiž posledná hrá v premium účte.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
to je normalne ... najlepsie je ked hram s T 62a a pred sebou mam JagpanzeraE100, ktorý je velky ako hovado a ma blbe camo a zrazu zmizne a ked sa priblizim tak je vedla mna a sup mne mi v priemere za 1200
Galaxy S9+
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
spoting je cely zle, na to by mali suduhovia zapracovat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
spotting je dobre..
zisiel ti z dohladu.. musi to tak byt, inak by si s JT vela nezahral.
zisiel ti z dohladu.. musi to tak byt, inak by si s JT vela nezahral.
No len ide o to že arty ma menší uhol pohľadu ako iné tanky ja som mal tú skalu presne v poli pohľadu s veľkými rezervami a v momente keď som bol zničený a dalo mi pohľad na neho keďže ma zničil tak bol chrbtom ku mne takže bol to bug inak si to neviem vysvetliť a dejú sa tam divné veci a hlavne neznášam ak mi na KV-1S strelí náboj do zeme pričom 90% zorného poľa je na tanku 10% v zemi a jak narokom mi to šprcne do hliny a hlavne ak mám tu silnejšiu muníciu pre istotu 4x za sebou a dvihnem to tak pre istotu do vzduchu
mozno sa stihol otocit..
a s tym do zeme.. No ta bulharska konstanta je neuprosna
S T32 mam sice 80% uspesnost zasahov, ale aj tak mi to lieta kade tade.. a nedokazem trafit weakspot, ani ked sa pos... ale zasah tam mam.. niekedy aj bez dmg.
a s tym do zeme.. No ta bulharska konstanta je neuprosna
S T32 mam sice 80% uspesnost zasahov, ale aj tak mi to lieta kade tade.. a nedokazem trafit weakspot, ani ked sa pos... ale zasah tam mam.. niekedy aj bez dmg.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hram a zisiel by sa mi dakto na platoon...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať
sakra, aj ja som hral a sam akurat som ale dohral. Ale dneska som mal EPIC GAME! s D2 som dal 7 kills v 1 hre a bol som sam na 4 (vsetko t3) a uz to vypadalo, ze prehrame ale pekne som ich dal dole vsetkych . Len skoda, ze ostatne bitky uz neboli az take uspesne.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438