World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Poradí niekto nejaké tipy na leoparda ? Mám ho vo fulle, crew 80% a je to tak biedny scout. Nejake prislusenstvo na neho alebo mu mam liat gasolín namiesto benzinu ?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
lepsiu posadku
potom urcite optiku
potom urcite optiku
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
To je v prdeli..
Po skonceni hry zistim, kto do do mna z vlastnych nasil. Ale nemozem ho reportnut..
Preco? ako nahlasit takeho dement, co si zo mna na base urobil ciel?
Po skonceni hry zistim, kto do do mna z vlastnych nasil. Ale nemozem ho reportnut..
Preco? ako nahlasit takeho dement, co si zo mna na base urobil ciel?
Naposledy upravil/-a lacika v So 09. Feb, 2013, 21:25, upravené celkom 1 krát.
- M1ch4l
- VIP
pokial ti neda kriticky, tak bez nejakych modov asi nezistis, ked sa nepozeras
no hej.. ono to po skonceni hry zistis. ale reportnut uz nemozem.
- M1ch4l
- VIP
mozes napisat na podporu, udajne je to o dost ucinnejsie ako reportovanie v hre.
Mne sa to uz dost dlho nestalo a celkovo sa to stava zriedka, tak to neriesim
Mne sa to uz dost dlho nestalo a celkovo sa to stava zriedka, tak to neriesim
Po hre ho stále môžeš reportnúť. A písať na support kvôli streľbe do vlastných ti nepomôže. Odpíšu ti, že WoT má na to integrovaný automatický systém.
s pozdravom, crux.
nemozem.. mam to sive..
lol najvtipnejsi moment dna, dorazil som Leoparda, co unikal, po tom ako uz zmizol z dohladu, cisto podla odhadu jeho pohybu a vdaka nahode a bol som oznaceny za hackera, tak som napisal, nech si posluzia a reportnu ma
WoT/AW - Hadent
ja tak sundavam bezne, ked je sanca znicenia..
nemas byt preco hacker, lebo tam sa vsetko odohrava na servru.
nemas byt preco hacker, lebo tam sa vsetko odohrava na servru.
hetzer? pche, ten si davam s mojou B1 na ranajky som prisiel na pekny trik (vcelku jednoduchy) ako se nenechat zlikvidovat s Hetzerom (ale plati to len na boj zblizka). Dneska uz tak dvaja chytraci co sa na mna vyrutili zaplakali ....inak ta goldka serie aj mna, nici to taktiku a potesenie z boja.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- M1ch4l
- VIP
od Silentstalkera:
Takze predsalen by sme sa mali dockat aj toho AMX-30- German Leopard MT branch, French HT and MT alternative branches weren't scrapped, even though they were removed from the new tree, developers will simply add them in future patches
- low-tier HEAT shells will get a nerf
Ale to by bola celá nová linia nie ? už dávno som toto našiel...či to je origoš neviem.
http://uploadpie.com/dOuBV
Inak goldy ma tiež serú...dosť to kazí hru, navyše to používajú prevažne hráči ktorý majú premium tanky lebo bežne ide potom človek -50tis za víťaznú bitku ... lol.
PS: majú pásy vplyv na rýchlosť tanku ? s ACmle ani za svet nedosiahnem tých 50km/h s top motorom (samozrejme po rovinke) so zakladnymi pasmi...ale keďže aj zakladne majú dostatočnú nosnosť, tak som nekupoval tie najlepšie ....pomôžu v rýchlosti ?
http://uploadpie.com/dOuBV
Inak goldy ma tiež serú...dosť to kazí hru, navyše to používajú prevažne hráči ktorý majú premium tanky lebo bežne ide potom človek -50tis za víťaznú bitku ... lol.
PS: majú pásy vplyv na rýchlosť tanku ? s ACmle ani za svet nedosiahnem tých 50km/h s top motorom (samozrejme po rovinke) so zakladnymi pasmi...ale keďže aj zakladne majú dostatočnú nosnosť, tak som nekupoval tie najlepšie ....pomôžu v rýchlosti ?
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
Rychlost tusim ani nie, ale rychlost otacania urcite, ono cital som uz na officialnom fore par takych komentarov, ze pri niektorych vozidlach WG tu rychlost asi meral ked sli z kopca
WoT/AW - Hadent
Ono to je skúsenosťami vodiča pokiaľ nieje na 100% tak ti tú max. nedá.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook