Moje skusenosti s nakupom na www.mojetonery.sk
Moje skusenosti s nakupom na www.mojetonery.sk
Chcem Vas upozornit ake "kvalitne" sluzby ponuka obchod mojetonery.sk . V domnienke ze sa dostanem ku lacnej farbe do mojej tlaciarne Epson SX 215 som si objednal z obchodu sadu farebnych a sadu ciernych naplni. Po prebrati a rozbaleni zasielky ma ale cakalo nemile prekvapenie. Z 8 napli bolo 4 vytecenych ako je vidno na obrazku nizsie. Samozrejme budem naplne reklamovat a potom sem napisem ako to dopadlo. Co si o tom myslite vy?
Naposledy upravil/-a stevo891 v Po 11. Feb, 2013, 14:49, upravené celkom 1 krát.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: POZOR na obchod www.mojetonery.sk !!
ze mas kupovat originaly a potom by si podobne problemy neriesil.
Mas na to pamatat pri kupe tlacky, na ktoru samozrejme prachy mas, ale na naplne uz nie? heh....
Niesi tak bohaty, aby si si kupoval lacne veci. Vzdy sa to potvrdi.
Mas na to pamatat pri kupe tlacky, na ktoru samozrejme prachy mas, ale na naplne uz nie? heh....
Niesi tak bohaty, aby si si kupoval lacne veci. Vzdy sa to potvrdi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Myslim si, ze si mal najprv skusit to ako dopadne reklamacia a potom napisat, aky si nespokojny...
Ak reklamacia dopadne k tvojej mega spokojnosti, potom napises co? ze hm... ano ospravedlnili sa mi, poslali mi druhy kus, ktory bol uz 100% ok a to bude z tvojej strany vsetko?
Ak reklamacia dopadne k tvojej mega spokojnosti, potom napises co? ze hm... ano ospravedlnili sa mi, poslali mi druhy kus, ktory bol uz 100% ok a to bude z tvojej strany vsetko?
shiro- tebe by bolo mozno jedno dat 80E za original ako 15E za alternativu ale mne to jedno nieje! Uz som kupoval viacero druhov alter. naplni a pri niektorom som bol viac spokojny ako s originalom! BTW origo sa minie 2-3 rychlejsie cize si cenu mozes tiez vynasobit min 2x.
643- Ako som pisal vyssie uz som skusal viacero naplni/obchodov, teraz som skusil tento kvoli poste zdarma a dobrej cene. Nejde o to ci som sklamany ale aj v pripade pozitivnej reklamacie si 2x rozmyslim ci budem nabuduce kupovat z tohto obchodu alebo nie.
643- Ako som pisal vyssie uz som skusal viacero naplni/obchodov, teraz som skusil tento kvoli poste zdarma a dobrej cene. Nejde o to ci som sklamany ale aj v pripade pozitivnej reklamacie si 2x rozmyslim ci budem nabuduce kupovat z tohto obchodu alebo nie.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
neviem na akej planete zije shiro ale zazil som uz x originalov ktore nefungovali tak ako mali, resp nedosli tak ako mali
samozrejme furt je ten original lepsi ale ani ten nezarucuje ze to bude shit...
samozrejme furt je ten original lepsi ale ani ten nezarucuje ze to bude shit...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Presne napr. teraz mam origo epson napln (12Eur) a kazdy druhy den musim cistit hlavu co sa mi nestavalo ani s jednou alternativou!
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 31. Jan, 2013, 13:25
jednoducho to reklamuj, ak ti nebudu chciet vyhoviet, napis im alebo zavolaj ze upovedomis Slov obchod. inspekciu (SOI), ja som raz taky problem riesil ale z inym vyrobkom a riadne som ich postrasil tou SOI.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
shiro: neviem co konkretne je na alternativach zle. su len lepsie a horsie. a k tvojim originalom, ani to obcas nie je ziadna vyhra. Do firmy kupujem iba repas tonery, jedine co je treba najist tu spravnu firmu. usetris tak koopec nakladov na tlac. Nevidim v tom nic zle.
stevo: ty najprv reklamuj a potom postni nieco podobne. Ked ti to vyreklamuju tak budes vyzerat ako ... , ine bude ked ti zmrvia reklamacku alebo bude s nou problem, pripadne objednas este raz a znova bude podobny problem.
stevo: ty najprv reklamuj a potom postni nieco podobne. Ked ti to vyreklamuju tak budes vyzerat ako ... , ine bude ked ti zmrvia reklamacku alebo bude s nou problem, pripadne objednas este raz a znova bude podobny problem.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
HellAngel-A co ked mi to vyreklamuju? Raz som od nich nakupoval a raz mi poslali poskodeny produkt a teraz ja za tym musim chodit, riesit, posielat ked potrebujem tlacit . Tebe by sa to ako pacilo ? ...nechcel som sa tu stazovat len podavam dalej moju skusenost s obchodom aby ste potom Vy nemuseli riesit to co ja teraz
Origos náplň max tak do firemnej tlačky kde treba 100% spolahlivosť, doma mi to môže byť tak niekde...
Presúvam tam, kde to patrí
Presúvam tam, kde to patrí
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
objednal so 1x krat, a hned je to zly obchod? obcas sa stane ze tovar dojde poskodeny. ano je to opacha ta reklamacia, ale bud rad ze taku moznost mas. Napis ak reklamaciu neuznaju, alebo ich pristup pocas reklamacie nebude dobry. Nehodhost shop koli dokazenemu tovaru.
broslo: u nas uz par rokov fachame na repasoch, len 2 tlaciarne idu na origo a to hlavne na ktore je napojena cela firma. Prirucne idu vsetko na repasoch. Ono treba ich niekolko odskusat, kolko realne vydrzia. Ak ma repas vydrzat nejakych 500 stranok tak je to bieda.
broslo: u nas uz par rokov fachame na repasoch, len 2 tlaciarne idu na origo a to hlavne na ktore je napojena cela firma. Prirucne idu vsetko na repasoch. Ono treba ich niekolko odskusat, kolko realne vydrzia. Ak ma repas vydrzat nejakych 500 stranok tak je to bieda.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
HellAngel- jasne potom napisem ako to dopadlo:)
Ked uz sme pritom z akeho obchodu beriete vy alt. naplne do tlaciarni?
Ked uz sme pritom z akeho obchodu beriete vy alt. naplne do tlaciarni?
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Ahoj,alternativa nie je zla najvacsia sranda bola ze niekedy v servise otvorili tlacku a pokial tam bol alternativny hned to zamietli,potom im ale sekli po rukach ze orig.vyr. Ta nemozu donutit kupovat original.
Pocuj tu hlavne nejde o obchod ale o vyrobcu,poviem ti tak ze veci ako vytecene naplne,vysypane tonery atd su bezna vec a obchod za to nemoze,kup tam kde maju dobru cenu
Pocuj tu hlavne nejde o obchod ale o vyrobcu,poviem ti tak ze veci ako vytecene naplne,vysypane tonery atd su bezna vec a obchod za to nemoze,kup tam kde maju dobru cenu
Takéto skúsenosti tu budeme asi mazať lebo sa ozve pán majiteľ z daného obchodu a nám tu vynadá. Mohla to byť chyba prepravy, mohla to byť chyba balenia, 150 zákazníkov môže byť spokojných a 151 nebude. Osobne nevidím problém pokiaľ tu nebude podané resp. kým neprebehlo reklamačné konanie a podľa daného výsledku by som potom hodnotil obchod...dnes Ti predá toner aj 180 ročná babka od vedľa ako ja vravím....ako to už zreklamuje resp. ako bude reklamovať je vec druhá.
Výsledok reklamácie tu chcem vidieť napísaný inak to stiahnem a zmažem...lebo POZOR na obchod je obvinenie, pričom si sa ešte nepokúsil ani reklamovať...
Výsledok reklamácie tu chcem vidieť napísaný inak to stiahnem a zmažem...lebo POZOR na obchod je obvinenie, pričom si sa ešte nepokúsil ani reklamovať...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Gabo - Ide o to ze to uz treba reklamovat a ani som to este v podstate nerozbalil. Aka je pravdepodobnost ze sa polovica poskodi ak je dobre zabalena zasielka a ak nieje je to koho chyba? Uznavam ze som temu zakladal ked som bol nas.any, ale kto by sa potesil v takomto pripade?! Kludne zmaz temu pripadne premenuj ak sa ti to zda neprimerane. Vysledok reklamacie samozrejme doplnim a verim ze bude pozitivna ale nic to nemeni na fakte ze je to neprijemnost ktora sa musi riesit. Nieje to obvinenie a ani to nemalo zniet ako obvinenie, cisto skusenost!
Curd3x - Chapem a mas pravdu.
Curd3x - Chapem a mas pravdu.