Ahojte,
Vyskytol sa problem ktory je dost zivelny, tj moj nahradny telefon nechce vytiahnut zalohovane kontakty z SD karty.
Kontakty som zalohoval na mobile Huawei Honor ktory siel nasledne na reklamaciu, vlozim SD do HTC Wildfire, importovat kontakty, vyberiem subor 00002.vcf (dnes som ho vytvaral) a nasleduje hlaska ze analyza karty sa nepodarila, (expected string BEGIN:VCARD did not come, instead version 3.0 came.
Nejake napady?... nechcem byt mesiac odrezany od vsetkeho...
Vdaka
Zalohovanie kontaktov
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Zalohovanie kontaktov
Ja mam casto problemy s sd kartami v ANDROID mobiloch. Mam xperiu pro a desire x, a obrovsky problem, ked naformatujem kartu v pc a nahodim na nu nieco, ani jeden fon ju neprecita, pise ze nieje naformatovana. Takze jedine hodit do fonu, format, a cez bluetooth alebo disk. UZ som to riesil x krat aj s inymi fonmi,/desire, desire Z/. je proste nejaka nekompatibilita medzi fonmi, aj ked karta ma vzdy rovnaky suborovy system, mam pocit ze androidovy fon na kartu nahrava nejaky kod a na zaklade toho ju "prijme".
Takze... neviem. Jedna moznost je skusit kartu precitat v PCcku a ten vcf subor zalohovat, nasledne dat kartu do fonu-sdckovu, formatnut ju a ten subor dostat do fonu inak.
Takze... neviem. Jedna moznost je skusit kartu precitat v PCcku a ten vcf subor zalohovat, nasledne dat kartu do fonu-sdckovu, formatnut ju a ten subor dostat do fonu inak.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
preco tie kontakty prenasas cez .vcf subor? android ti vsetky kontakty zazalohuje na google, a ked sa prihlasis na inom ziariadeni so svojim google uctom tak sa ti zosynchronizuju a ich tam mas
Spoiler: ukázať
ziadny kod, mne android fony doteraz zozrali hocijake sd karty A co sa tyka kontaktov, no ked si mal synchronizaciu s google uctom tak to mozes vytiahnut cez neho. Ak si si ukladal data len v telefone, holt smola, skus este inu kartu a tu daj do HTC aj s tym zalohovym suborom.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438