reklamacia

Všetko o reklamáciách a skúsenostiach s predajcami ...
cellfactor
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32

reklamacia

Príspevok od používateľa cellfactor »

asi to nepatri k nakupnej poradni , ale chcem sa spytat ohladom reklamacie , mam grafiku od interstore a mal som problemy snou uz od zaciatku , nechcela mi ist na normalnej frekvencii , mam 560 ti HAWK cize by mala ist zaklad 950mhz a ako som ju kupil sla leda 880mhz pri zvysenych frek mi stale padala aj pri zvysenych voltoch , potom som nainstaloval novy bios od vtedy mi ide konecne na 950mhz aj to som musel pridat neake V , ked pustim obycajne video tak grafika zacne hnusne piskat a na performance mode mi zas padne frek na 880mhz a vysie nejde , zrejme by to mali uznat ako reklamaciu ? len sa chcem spytat ako to reklamovat kedze grafika v interstore uz nieje a pod grafikou bolo pisane ze ked sa ide reklamovat mam poslat do MSI predajne do polska alebo co , ak mate skusenosti stym obchodom a reklamaciu prosim napiste

21.2 hu budem mat rok , ani neviem kolko mesiacov som mal reklamacku sami zda ze 24 ale niesom si isty

//moderator presunie ale nabuduce staci trochu poprezerat forum - newmi
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Re: reklamacia

Príspevok od používateľa Brandoo »

Mohol si to dat do sekcie pre grafike karty http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewforum.php?f=4

Moderator ti to presunie.

Pokial si flashoval BIOS, tak si prisiel o zaruku (teda pokial nevratis ten povodny).
Skade si zobral ten co si tam naplacol ? zo stranky vyrobcu ?

Ta grafika ma dva BIOSy, jeden pre tichy chod a druhy pre ten performance chod chladenia. Meni sa tam zrejme iba nastavenie otacok ventilatorov, frekvencie aj napatia by mali byt rovnake. Takze ak si to flashol ked bola nastavena na silence mod, tak si flashol iba ten.

Piskaju takmer vsetky grafiky, hlavne ked su v zatazi a maju zvysene napatie. Nie len v hrach ale aj pri pohybe mysky po ploche niekedy.

Ak je nestabilna odzaciatku, mal si to hned reklamovat aby sa to riesilo este ked je to "teple". Teraz ti to nemusia uznat, pretoze si to neriesil ked si mal a tiez bol modifikovany BIOS (ak na to nepridu, tak mas kliku).

MSI dava 3 roky zaruky na grafiky
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
cellfactor
Používateľ
Používateľ

problem je ze sami to uz nechce dat naspet ten bios robil som to presne ako som flashoval ale nechce nahodit ten bios spet , skusim ju prepnut teda na performance a budem to riesit len cez ten , ale ked hram hru a hoc ako zatazim grafiku grafika je pohode , len ked zapnem neake video zacne dost piskat
Používateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Eddward »

@Brandoo: ked sa flashuje bios z oficialnej stranky vyrobcu, ktory napriklad zvysuje napätie, kvoli nestabilite tak clovek pride o zaruku ? cudne nie ?
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
cellfactor
Používateľ
Používateľ

Brandoo napísal:Mohol si to dat do sekcie pre grafike karty http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewforum.php?f=4

Moderator ti to presunie.

Pokial si flashoval BIOS, tak si prisiel o zaruku (teda pokial nevratis ten povodny).
Skade si zobral ten co si tam naplacol ? zo stranky vyrobcu ?

Ta grafika ma dva BIOSy, jeden pre tichy chod a druhy pre ten performance chod chladenia. Meni sa tam zrejme iba nastavenie otacok ventilatorov, frekvencie aj napatia by mali byt rovnake. Takze ak si to flashol ked bola nastavena na silence mod, tak si flashol iba ten.

Piskaju takmer vsetky grafiky, hlavne ked su v zatazi a maju zvysene napatie. Nie len v hrach ale aj pri pohybe mysky po ploche niekedy.

Ak je nestabilna odzaciatku, mal si to hned reklamovat aby sa to riesilo este ked je to "teple". Teraz ti to nemusia uznat, pretoze si to neriesil ked si mal a tiez bol modifikovany BIOS (ak na to nepridu, tak mas kliku).

MSI dava 3 roky zaruky na grafiky

ked som sa pokusal flahovat na performance mode tak mi to uz neslo

tak na pise mi niekto aku moznost mam ? a ako sa to vlastne reklamuje ?

//spojene posty. Tak precitas si uz tie pravidla? - newmi

Návrat na "Reklamácie a paragrafy"