Nechodia sms/nedá sa dovolať
- lolo_man
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Nechodia sms/nedá sa dovolať
zdravím , vedel by mi niekto helfnúť ? mám Samsung Galaxy Ace 2 , operátor Telekom . . . často sa mi stáva , že mi od niekoho nedojde vôbec smska(ani po čase) , a často sa mi stáva že sa mi nedá dovolať aj napriek tomu , že mám plný signál , na druhej strane im len zahlási že účastník je momentálne neodostupný a o pár minút mi dojde smska o zmeškanom hovore . . . na predošlom HTC Wildfire S mi šlo všetko normálne . . . neviete kde môže byť problém ?
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Nechodia sms/nedá sa dovolať
Skusil si Hard Reset? Nerobi Ti to nahodou len na jednom mieste? Ja ked sa nachadzam na mieste par metrov od vysielacov mob. operatora, tak mam podobny problem. Niekto mi vola a mne pride pri zapnutom fone len SMSka o zmeskanom hovore.
Takze skor to bude problem siete, ako mobilu si myslim. Ale ked chces vylucit problem mobilu, skus simku ineho operatora..
Takze skor to bude problem siete, ako mobilu si myslim. Ale ked chces vylucit problem mobilu, skus simku ineho operatora..
Spoiler: ukázať
- lolo_man
- Nový používateľ
miestom to není , robí to či som v ZA na intráku alebo doma v TO . . . hard reset som zatiaľ neskúšal , momentálne by som to bral ako poslednú možnosť . . . ak je to chyba opa , čo s tým ? má význam ísť do telekomu a nakričať tam na tie vysokoškolené tetulky ? pretože pokiaľ viem , nikomu z okolia kto má tiež telekom toto nerobí . . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ak to nieje miestom, skus Hard Reset. Ak sa mu chces vyhnut, skus inu SIMku - ineho operatora najlepsie, ci to bude robit aj s inou.
Ak ano, ostava Ti jedine hard Reset, Ved aplikacie si vies vsetkoy zalohovat cez Backup App, tak nevidim problem.
A aK TI to robi vkuse, ze dojdes to predajne Telekomu, a ukazes jej nech Ti zavola, pricom mas zapnuty fon a dojde Ti smska, tak to budu riesit urcite, inak to akoze daju Technikom a riesenia sa podla mna nedockas Ale musi to byt Telekom centrum alebo ako sa to vola, lebo znackova predajna Ti to riesit nebude.
Ak ano, ostava Ti jedine hard Reset, Ved aplikacie si vies vsetkoy zalohovat cez Backup App, tak nevidim problem.
A aK TI to robi vkuse, ze dojdes to predajne Telekomu, a ukazes jej nech Ti zavola, pricom mas zapnuty fon a dojde Ti smska, tak to budu riesit urcite, inak to akoze daju Technikom a riesenia sa podla mna nedockas Ale musi to byt Telekom centrum alebo ako sa to vola, lebo znackova predajna Ti to riesit nebude.
mne to nokia X2 - telekom tiez asi uz 2x urobila zapnut vypnut pomohlo
vedel som normalne volat aj *111# fungovalo ale mne sa nik nevedel dovolat
//SIMku mam eurotel takze to moze byt aj vekom
vedel som normalne volat aj *111# fungovalo ale mne sa nik nevedel dovolat
//SIMku mam eurotel takze to moze byt aj vekom
Rest in Pieces
- lolo_man
- Nový používateľ
no práve o to ide že to robí úplne náhodne , čiže dokazovať im to na mieste je nemožné . . . tie hovory ma ani tak neštvú , pretože mi o zmeškanom hovore dojde aspoň smska , najviac ma serie že mi niekto pošle smsku a tá sa proste stratí a nedojde ani časom a ja sa o nej dozviem až keď mi dotyčný nadáva čo neodpisujem . . . skúsim dať SIMku do starého mobilu , čo to urobí . . . ak to prestane robiť , je jasné že to je mobilom resp. androidom , potom by som skúsil ten hard reset . . . ak to nepomôže je jasné že to je opom a pojdem to riešiť do T-centra . . .
poprípade ak s tým má niekto skúsenosť , poraďte . . .
poprípade ak s tým má niekto skúsenosť , poraďte . . .
Mal som presne rovnaky problem na uplne novom Samsung Galaxy Mini 2(operator Orange, telefon nebol kupovany u operatora, 2-rocna Simkarta), nakoniec som vybral SIM kartu, bateriu, a spravil hard reset a problem sa vyriesil. Myslim, ze hard reset vobec nie je problem, ako spominali kolegovia, vsetko sa zalohuje, appky su v Google Store, vsetko sa same stiahne a tak...
- lolo_man
- Nový používateľ
neviete ako sa dá zálohovať vlastný slovník XT9 ? mám tam asi cez 1500 vlastných slov a nechcem kvôli hard resetu o ne prísť . . .