Nové PC upravte poradte dik
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
Re: Nové PC upravte poradte dik
ved ja som mu to uz vsetko pisal a aj tak si napise po svojom, to je ako na 5km do prace kupit porsche cayene
tiez by si mohol napisat v akom rozsahu robis videa ci natolko treba 3770K
oka, 7950 moze byt
a ten zdroj mas lepsi GOLD 550W ako bronz 620W, no ci si das poradit je na tebe
tak isto s tym OC moc neurobis
vravel som ak chces ist na 5GHz tak nie IVI ale SB, inac aj doska Mpower zbytocny luxus
asi nema zmysel radit Ti
ja viem ze chces kvalitne, ale kvalitne som ti dal aj ja, tvoje su uz len drahe, a hlavne nie lepsie pre Ivi
tiez by si mohol napisat v akom rozsahu robis videa ci natolko treba 3770K
oka, 7950 moze byt
a ten zdroj mas lepsi GOLD 550W ako bronz 620W, no ci si das poradit je na tebe
tak isto s tym OC moc neurobis
vravel som ak chces ist na 5GHz tak nie IVI ale SB, inac aj doska Mpower zbytocny luxus
asi nema zmysel radit Ti
ja viem ze chces kvalitne, ale kvalitne som ti dal aj ja, tvoje su uz len drahe, a hlavne nie lepsie pre Ivi
Naposledy upravil/-a rix_o v Št 14. Feb, 2013, 12:28, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Fajn pouvažujemvalistar napísal:moze byt, ale ako bolo spomenute - zbytocne drahy chladic, maticna a taktiez aj ramky - lebo vzhladom na vykon vela neziskas.
na video jasne i7 + dokonca aj tych 16GB ram ma zrazu zmysel (hlavne ked zoberies nejake okolo 40e)
zdroj vzhladom na cenu zostavy by som tiez zobral s mensou wattazou a vyssou ucinnostou, ale ked chces drahsie komponenty tam, kde na tom nezalezi tak ta nebudem presviedcat
A čo tento zdroj
http://www.alza.sk/enermax-revolution87 ... 301389.htm
- rix_o
- Pokročilý používateľ
ak nevies co s peniazmi tak aj takyto http://www.alza.sk/silverstone-sst-st50 ... 272904.htm
nevyjadris sa k nicomu a vymyslas co najdrahsie komponenty
ked nedas na radu, neviem na co je toto vlakno, i ked viem ze chces kvalitne veci, ale vidno ze nemas prehlad medzi drahou a kvalitnou vecou, su aj lacnejsie a rovnako kvalitne, len tolko, na rozhlad v IT treba mat dlhsie skusenosti a porovnanie so starsimi generaciami komponentov
niekedy boli lacne a boli lacne, terajsie lacne su na inej urovni kvality a da sa povazovat aj tie lacnejsie komponenty su dost kvalitne, len treba mat prehlad aj v recenziach
preto ti tu radime osvedcene komponenty
ked nedas na radu, neviem na co je toto vlakno, i ked viem ze chces kvalitne veci, ale vidno ze nemas prehlad medzi drahou a kvalitnou vecou, su aj lacnejsie a rovnako kvalitne, len tolko, na rozhlad v IT treba mat dlhsie skusenosti a porovnanie so starsimi generaciami komponentov
niekedy boli lacne a boli lacne, terajsie lacne su na inej urovni kvality a da sa povazovat aj tie lacnejsie komponenty su dost kvalitne, len treba mat prehlad aj v recenziach
Som vdačny za každú radu aj keď to tak možno nevyzerá a len je toho s každej strany veľa.rix_o napísal:ak nevies co s peniazmi tak aj takyto http://www.alza.sk/silverstone-sst-st50 ... 272904.htm
A najsť kompromis medzi kvalitou , výkonom , cennou či aj len vzhľadom je ťažké, tak prosím so mnou trošku strpenia počítač nekupujem každý deň.
- rix_o
- Pokročilý používateľ
jj, v pohode, zle ti nechceme, len aby si mal aj kvalitu aj vykon a este mozes usetrit
zas prehovarat ak sa ti nieco paci a chces to silou mocou ako tu Mpower nebudem, to niekedy nemusti, ze sa ti to paci
zas prehovarat ak sa ti nieco paci a chces to silou mocou ako tu Mpower nebudem, to niekedy nemusti, ze sa ti to paci
A aby som Vám nepil krv a vymačkol sa a pohli sa ďalej veď na konci budem krvacať predsa ja
V zostave CHCEM alebo to je konečný komponent na dôvodoch nezaléží napr: sa my páčia
Počítačová skriňa Corsair C70 Vengeance Series Military Green
Chladič na procesor NOCTUA NH-D14
Procesor Intel Core i7-3770K
Základná doska MSI vždy ju mal a ..................
Zdroj SEASONIC zdroj 550W G-550
Operačná pamäť 2x 8 GB Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport
HDD Seagate 3TB Barracuda/ ST3000DM001/ SATA600/ Interní 3,5"/ 7200RPM/ 64 MB
SDD by bol faj ale nie je nevyhnutne nutný
V zostave CHCEM alebo to je konečný komponent na dôvodoch nezaléží napr: sa my páčia
Počítačová skriňa Corsair C70 Vengeance Series Military Green
Chladič na procesor NOCTUA NH-D14
Procesor Intel Core i7-3770K
Základná doska MSI vždy ju mal a ..................
Zdroj SEASONIC zdroj 550W G-550
Operačná pamäť 2x 8 GB Crucial 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport
HDD Seagate 3TB Barracuda/ ST3000DM001/ SATA600/ Interní 3,5"/ 7200RPM/ 64 MB
SDD by bol faj ale nie je nevyhnutne nutný
Ta noctua tam bude na okrasu ale ked to tak chces a na to mas tak preco nie
.
Ja viem a neva
Naposledy upravil/-a Pufli v Št 14. Feb, 2013, 22:05, upravené celkom 1 krát.
2.6 Citácie: Je zakázané citovať predchádzajúci príspevok cital si pravidla?
.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
A k tomu CPU, 3770K je podla mna uplne zbytocny, skratka to len chces a ani nevies preco
Tam by si usetril tiez dost a uz by si mal dalsie € na SSD. Prave ten najviac pomoze pri pozivani PC...
Ono zas ta D14 nie je na skodu aj do buducnosti, ked sa za par rokov bude robit nejaky upgrade...ta zas vydrzi a myslim vyrobca bude supportovat aj dalsie sockety, ako to robi aj teraz. Len zalezi od cloveka, ci chce sa nu vysolit tolke €.
Doska je uz pri sc1155 klasika, nad 150 je to uplna zbytocnost, aj to uz je moc....kludne postaci Z77A-GD55
Tam by si usetril tiez dost a uz by si mal dalsie € na SSD. Prave ten najviac pomoze pri pozivani PC...
Ono zas ta D14 nie je na skodu aj do buducnosti, ked sa za par rokov bude robit nejaky upgrade...ta zas vydrzi a myslim vyrobca bude supportovat aj dalsie sockety, ako to robi aj teraz. Len zalezi od cloveka, ci chce sa nu vysolit tolke €.
Doska je uz pri sc1155 klasika, nad 150 je to uplna zbytocnost, aj to uz je moc....kludne postaci Z77A-GD55
Naposledy upravil/-a Kyselinka v Št 14. Feb, 2013, 22:06, upravené celkom 1 krát.
Samozrejme že niestiv napísal:2.6 Citácie: Je zakázané citovať predchádzajúci príspevok cital si pravidla?
CPU, 3770K je na úpravu videa výkonnejšia
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Aku upravu videa? Trosku to skus rozpisat, co tym myslis
BTW a tie pravidla by si si mal precitat, aby si nahodou neletel
BTW a tie pravidla by si si mal precitat, aby si nahodou neletel
Kyselinka dik za rady chcem a basta bodka koniec a rieš prosím radšej grafiku ak chceš trošku pomôcť. Dik